Ga naar inhoud

Welke office?


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Hallo, Ik had een vraag over office.\r\nIk wil graag windows 7 op mijn computer zetten met office.\r\nMaar ik weet eigenlijk niet welke office echt geschikt voor me is.:confused:\r\nIk gebruik miijn computer eigenlijk alleen om een beetje te surfen spelletjes doen.\r\nEmail lezen en briefen maken.\r\nWie kan mij hierbij helpen?? \r\n\r\ngr Dasaro
Link naar reactie
Hallo Dasaro \r\n\r\nMisschien heb jij hier iets aan?\r\n[url]http://office.microsoft.com/nl-nl/default.aspx?ofcresset=1[/url]\r\nhier staan alle office versies duidelijk uitgelegd.\r\n\r\nVoor je Windows 7 kun je hier ook terecht.\r\n[url]http://www.microsoft.com[/url]\r\n\r\nheel veel succes met het uitzoeken\r\n\r\ngreetz banaantje
Link naar reactie
Dit lijkt bijna op spam. Twee nieuwe gebruikers, net 10 minuten na elkaar en dan direct een site promoten....\n\nHet enige waarvoor je een office-pakket nodig zou hebben is om brieven te maken. Kies dan voor [url]http://nl.openoffice.org/[/url] is nog gratis ook in tegenstelling tot de aanbiedingen bij Banaantje....\n\nAl het andere wat je noemt heb je geen office voor nodig.
Link naar reactie
[quote=dasaro;504435]Hallo, Ik had een vraag over office.\nIk wil graag windows 7 op mijn computer zetten met office.\nMaar ik weet eigenlijk niet welke office echt geschikt voor me is.:confused:\nIk gebruik miijn computer eigenlijk alleen om een beetje te surfen spelletjes doen.\nEmail lezen en briefen maken.\nWie kan mij hierbij helpen?? \n \ngr Dasaro[/quote]\n \nVoor hetgeen jij met je pc wilt doen heb je helemaal geen office nodig.\nWil je toch zoiets dan is \"open office\" ook prima ,en is helemaal gratis.
Link naar reactie
[quote=Obelix71;504443]Dit lijkt bijna op spam. Twee nieuwe gebruikers, net 10 minuten na elkaar en dan direct een site promoten....\n\nHet enige waarvoor je een office-pakket nodig zou hebben is om brieven te maken. Kies dan voor [URL]http://nl.openoffice.org/[/URL] is nog gratis ook in tegenstelling tot de aanbiedingen bij Banaantje....\n\nAl het andere wat je noemt heb je geen office voor nodig.[/quote]\n\nDenk het toch niet, want als het spam zou zijn, dan had hij niet rechtstreeks naar Microsoft verwezen, maar naar de één of andere vage website die de betreffende programma\'s verkoopt.\n\nMaar inderdaad, ik zou ook OpenOffice.org aanraden, scheelt je een bom geld en werkt vaak net zo goed als Microsoft Office, en voor thuisgebruik doet het alles wat MS Office ook doet. Ik ben een half jaar of zo terug overgestapt en ik merk weinig verschil.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...