Ga naar inhoud

Inloggen lukt niet (Windows XP), ww kwijt


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Wellicht kan iemand ons helpen:\r\n\r\nWij hebben een computer overgenomen uit een boedel van een bedrijf, nu willen wij deze computer gaan opschonen. Het volgende probleem doet zich voor:\r\n\r\n- bij het opstarten krijgen we het aanmeldscherm met een gebruikersnaam waarbij je een wachtwoord moet ingeven, een enter werkt niet, er is dus een wachtwoord, en die weten we niet;\r\n- met admin / administrator inloggen lukt niet;\r\n- in de safe mode inloggen met admin / administrator lukt niet;\r\n- een bootcd-rom aangemaakt, 1e boot als cd-rom ingesteld, lukt niet;\r\n- via een stick een boot gemaakt, 1e boot de USB ingesteld, lukt niet;\r\n\r\nEen diskette maken zal ons niet lukken, wij hebben op de andere computers geen diskettestation. Wij komen dus ook niet in windows om de gebruikersaccounts aan te passen. Wie kan ons helpen met dit probleem? En als het kan een beetje in duidelijke taal, wij zijn niet van die computerwhiz! Alvast dank!
Link naar reactie
Aangezien je de computer wilt opschonen kun je \'m inderdaad beter gewoon opnieuw installeren. Dat moet je toch als je serieus iets met deze computer wilt gaan doen, bedrijfscomputers staan over het algemeen vol met rotzooi waarvan je de resten nooit helemaal weg krijgt.\n\nAls je om wat voor reden dan ook toch een wachtwoord wilt terughalen moet je eens kijken naar Ophcrack.
Link naar reactie
[QUOTE=FooBar;502927]Aangezien je de computer wilt opschonen kun je \'m inderdaad beter gewoon opnieuw installeren. Dat moet je toch als je serieus iets met deze computer wilt gaan doen, bedrijfscomputers staan over het algemeen vol met rotzooi waarvan je de resten nooit helemaal weg krijgt.\r\n\r\nAls je om wat voor reden dan ook toch een wachtwoord wilt terughalen moet je eens kijken naar Ophcrack.[/QUOTE]\r\n\r\nIk heb Ophcrack op een cd-rom gezet en dat start niet op, terwijl we de bios de cd-rom als 1e boot hebben gezet...
Link naar reactie
[QUOTE=FooBar;502949]Hoe heb je die cd gebrand? Met andere woorden: hoe ziet de inhoud van de cd eruit als je deze bekijkt op een werkende computer?\r\n\r\nIk heb namelijk het vermoeden dat het iso-bestand als data op de cd is gezet, en dat is niet goed.[/QUOTE]\r\n\r\nHet is inderdaad een ISO bestand, maar dat was een ander programma (een progje wat ik van iemand heb gekregen om zo het wachtwoord te kraken, en dat progje werkte niet). Ophcrack heb ik ook, maar hoe krijg ik die op een cd-rom (en bootable?)?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...