Ga naar inhoud

doorzichtigheid defect???


Anoniem2

Aanbevolen berichten

hallo, ik had enige tijd geleden voor mijn gevoel een hardnekkig virus op de computer. dat virus werd nooit gevonden door een virusscanner (MBAM en AVG) en zorgde voor een melding die niet weg te klikken was. die melding luide alsvolgt. \"windows-modules werkt niet meer\" en als je zocht naar een oplossing ging dat venster weg maar kwam na het sluiten van windows oplossingen voor problemen weer terug. maar even verder ter zake. ik had mijn computer overnieuw geïnstalleerd (windows vista home premium) en ik had daarna alles weer opnieuw geïnstalleerd. maar nu heb ik nog een probleem. ondanks dat heb ik nog steeds het gevoel het virus in mijn computer te hebben omdat ik de doorzichtigheid niet kan inschakelen met windows aero:( (zie screenshot), de map documenten wordt vervangen door een andere naam \"documents\" en nu kwam ik erachter dat de groepering bij deze computer ook helemaal veranderd was. maar met enige instellingen was dat wel weer terug te krijgen. maar heeft iemand een idee hoe ik die doorzichtigheid misschien weer kan inschakelen?[URL=http://img3.imageshack.us/i/naamlooski.jpg/][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/6772/naamlooski.th.jpg[/IMG][/URL]
Link naar reactie
Ik zie persoonlijk niet iets wat mis is met de screenshot, en dat de naam in documents veranderd is volgens mij normaal want dat heb ik ook. Maar wat krijg je voor foutmelding bij windows aero?\n\nGa naar start --> configuratiescherm --> klasieke weergave --> persoonlijke instellingen --> kleur en vormgeving vensters --> doorzichtigheid inschakelen. \nLet wel op dat het kleurintensiteit schuivertje wat lager moet zijn voor een zichtbaar effect.
Link naar reactie
[QUOTE=fokke;493290]ik heb alles al opgevolgd. ook had ik dat zelf al ingeschakeld. maar nu heb ik alleen dat schuivertje wat lager gedaan. maar daar ligt het ook niet aan:S\r\n\r\n[URL=http://img195.imageshack.us/i/naamloossl.jpg/][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/4808/naamloossl.th.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]\r\n\r\nHet zal wel aan mij liggen, maar ik zie toch ECHT doorzichtigheid in de bovenste balk :confused:
Link naar reactie
[QUOTE=dutch-online;493291]Drivers grafische kaart geinstalleerd ???\r\n\r\nEn wat is je Windows prestatie index . nu dus na de herinstallatie[/QUOTE]\r\n\r\nik zal het proberen;)(Y) bedankt voor de tip. ik heb nu voor het eerst windows op eigen hand geïnstalleerd. dus vandaar dat ik daar nog niet naar gekeken heb. om drivers te installeren. ik zal er direct naar kijken. maar weet iemand hoe ik dat doe?\r\n\r\nvoor de prestatie index zie onderstaande screensaver\r\n\r\n[URL=http://img44.imageshack.us/i/naamloosif.jpg/][IMG]http://img44.imageshack.us/img44/9927/naamloosif.th.jpg[/IMG][/URL]\r\n\r\n[QUOTE=qpc;493351]Het zal wel aan mij liggen, maar ik zie toch ECHT doorzichtigheid in de bovenste balk :confused:[/QUOTE]\r\n\r\ndat dacht ik dus ook al. en waarom dan geen doorzichtigheid in dat contextmenu:confused:\r\n\r\n[QUOTE=FooBar;493364]Als je denkt dat het contextmenu doorzichtig moet worden: dat wordt \'t niet.[/QUOTE]\r\n\r\ndat weet ik wel. maar het contextmenu hier ziet er zo erg klassiek uit. en bij andere windows-vista gebruikers is dat niet zo.
Link naar reactie
[QUOTE=fokke;493371]dat weet ik wel. maar het contextmenu hier ziet er zo erg klassiek uit. en bij andere windows-vista gebruikers is dat niet zo.[/QUOTE]\r\nIk ken het niet anders dan zoals jij het laat zien. Zo ziet het er bij mij immers ook al jaren uit...\r\n\r\nDaarbij, als het contextmenu via Windows doorzichtig gemaakt zou kunnen worden, zou daar geen aparte tools voor beschikbaar zijn denk ik... \r\n[url]http://www.google.nl/search?q=vista+transparent+context+menu[/url]
Link naar reactie
[QUOTE=fokke;493371]ik zal het proberen;)(Y) bedankt voor de tip. ik heb nu voor het eerst windows op eigen hand geïnstalleerd. dus vandaar dat ik daar nog niet naar gekeken heb. om drivers te installeren. ik zal er direct naar kijken. maar weet iemand hoe ik dat doe?\r\n\r\nvoor de prestatie index zie onderstaande screensaver\r\n\r\n[URL=http://img44.imageshack.us/i/naamloosif.jpg/][IMG]http://img44.imageshack.us/img44/9927/naamloosif.th.jpg[/IMG][/URL]\r\n\r\n\r\n\r\ndat dacht ik dus ook al. en waarom dan geen doorzichtigheid in dat contextmenu:confused:\r\n\r\n\r\n\r\ndat weet ik wel. maar het contextmenu hier ziet er zo erg klassiek uit. en bij andere windows-vista gebruikers is dat niet zo.[/QUOTE]\r\n\r\nOp dat plaatje is DUIDELIJK te zien dat jouw videokaart nog niet herkend is of dat de drivers er nog niet op staan, vandaar dat je die \'1\' ook als waarde krijgt en dan krijg je dus geen Aero. Aero werkt alleen bij een cijfer 3 of hoger. Welke videokaart heb je?
Link naar reactie
[QUOTE=fokke;493786]hoe kan ik dat zien?? :confused:en hoe kan ik de drivers installeren??:confused:[/QUOTE]\r\n\r\nUh... ik mag toch aannemen dat je weet wat voor een pc je gekocht hebt? Dan weet je ook als het goed is wat de specificaties zijn en als het een \'merk\' pc is, dan kan je die uiteraard ook gewoon nazoeken op de site van de fabrikant.\r\nDus, heb je een Dell, dan kijk je op de site van Dell welk model pc je hebt en download daar de drivers voor de videokaart.\r\nHeb je de pc elders vandaan, dan kijk je even op de factuur, of je gaat via configuratiescherm naar systeem en kijkt daar onder het apparaatbeheer.
Link naar reactie
toen wij deze pc kochten had ik nog niet zoveel verstand van de computer. daarna begon het pas. (ik ben nog 14) en mijn moeder vroeg aan mij wat een goede computer was. maar dat wist ik niet. toen ben ik me daarin verdiepen. en ik ben aardig wat te weet gekomen\r\nalleen weet iemand hoe ik kan zien wat ik voor grafische kaart heb? of de drivers installeren???
Link naar reactie
[QUOTE=fokke;493839]toen wij deze pc kochten had ik nog niet zoveel verstand van de computer. daarna begon het pas. (ik ben nog 14) en mijn moeder vroeg aan mij wat een goede computer was. maar dat wist ik niet. toen ben ik me daarin verdiepen. en ik ben aardig wat te weet gekomen\r\nalleen weet iemand hoe ik kan zien wat ik voor grafische kaart heb? of de drivers installeren???[/QUOTE]\r\n\r\nDat schreef ik toch? \r\n\r\n[QUOTE][B]als het een \'merk\' pc is, dan kan je die uiteraard ook gewoon nazoeken op de site van de fabrikant.\r\nDus, heb je een Dell, dan kijk je op de site van Dell welk model pc je hebt en download daar de drivers voor de videokaart.\r\nHeb je de pc elders vandaan, dan kijk je even op de factuur, of je gaat via configuratiescherm naar systeem en kijkt daar onder het apparaatbeheer. [/B][/QUOTE]
Link naar reactie
[QUOTE=fokke;493868]wij hebben deze computer bij ctc comp vandaan. en die stellen ze zelf samen. dus vandaar!!![/QUOTE]\r\n\r\nNou, dan zal ik mijn stukje even inkorten, misschien datj e het dan wel ziet;\r\n\r\n[QUOTE][B]Heb je de pc elders vandaan, dan kijk je even op de factuur, of je gaat via configuratiescherm naar systeem en kijkt daar onder het apparaatbeheer.[/B][/QUOTE]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...