Ga naar inhoud

Windows 7 64-bit


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 56
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

[QUOTE=FooBar;494182]Let op dat die keys voor de RC zijn en niet voor de beta. Beta zou ik niet installeren, want voor je het weet zijn de laatste 5 seconden van je mp3\'s afgeknipt; die fout zit daar namelijk nog in.[/QUOTE]\r\n\r\nIk meende dat de keys voor de beta waren, verkeerd begrepen dus:oops:\r\nDie van die 5 seconden van die mp3\'s af heb ik nog nooit eerder gehoord, is dit ook zo als je de bestanden op een usb-stick hebt staan?\r\nHeb namelijk al het belangrijke op een usb-stick gezet.\r\nEr staat dus verder niks belangrijks meer op de pc.\r\nHoe moet kan ik nou komen aan een code van de beta versie dan?\r\nHeb trouwens ook op de dvd geschreven; Windows 7 Beta Build 7100.\r\nZit er misschien ook verschil tussen die versie\'s?
Link naar reactie
Er zit zeker verschil tussen de beta en de RC. De RC lijkt het meeste op de versie die je nu in de winkel koopt. De Beta bevat vooral een hoop fouten.\n\nDat probleem met die mp3\'s treedt alleen op als je ze daadwerkelijk afspeelt met Media Player.\n\nHoe je aan een key komt? Geen idee. Microsoft deelt ze zeker weten niet meer uit (in principe wel nog RC keys, maar die heb ik ook niet kunnen vinden), dus dat wordt een beetje googlen denk ik...
Link naar reactie
[QUOTE=sven5010;494298]Dus die dvd die ik heb, kan ik dus eigenlijk gewoon weggooien?\r\nEigenlijk komt het er gewoon op neer, dat ik gewoon eerst die upgrade moet kopen.\r\nOf kan je nog op een manier aan de Rc komen?\r\nVia Microsoft website..[/QUOTE]\r\n\r\nIk begrijp nog steeds niet wat je nou per sé met die \'upgrade\' moet hoor :confused:\r\nAls je de RTM versie (de goede versie die ook gewoon verkocht wordt) ergens download, dan heb je toch ook geen upgrade?\r\nWaarom kies je dan toch voor een upgrade DVD met de omslachtige manier van installeren in plaats van een volledige OEM versie waar je deze ellende niet bij hebt en nog goedkoper is ook?
Link naar reactie
[QUOTE=qpc;494331]Ik begrijp nog steeds niet wat je nou per sé met die \'upgrade\' moet hoor :confused:\r\nAls je de RTM versie (de goede versie die ook gewoon verkocht wordt) ergens download, dan heb je toch ook geen upgrade?\r\nWaarom kies je dan toch voor een upgrade DVD met de omslachtige manier van installeren in plaats van een volledige OEM versie waar je deze ellende niet bij hebt en nog goedkoper is ook?[/QUOTE]\r\n\r\nOmdat het voor mij persoonlijk goedkoper is om een upgrade DVD te kopen.
Link naar reactie
  • 4 weken later...
[QUOTE=WTGV;499104]Alvorens over 32 of 64 bits te spreken, kan je beter nagaan of je computer de 64 bits versie wel ondersteunt, en daar krijg je een antwoordt op via de hierna vermelde link: \r\n[url]http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=1B544E90-7659-4BD9-9E51-2497C146AF15&displaylang=en[/url][/QUOTE]\r\n\r\nDat staat toch al onder zijn bericht :confused:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...