Ga naar inhoud

Volledig vastlopen


Aanbevolen berichten

Hallo,\r\n\r\nik zit weer met een probleem met een rare wending:\r\nna hte starten en ik login op msn enzo loopt ie vast.\r\nGewoon helemaal voledig. Vervolgens start ik opnieuw op en dan doet ie niets (dus geen bekende piepjes)\r\nAls ik dan vervolgens de CMOS reset doet ie het Wel weer en loopt ie NIET meer vast.\r\n\r\nEnig idee?\r\n\r\nMvg Dennis
Link naar reactie
[QUOTE=DennisD;489814]Heeft echt iemand geen idee?\r\nIs namelijk vrij irritand![/QUOTE]\r\n\r\nmisschien is het een warmte probleem. als de piepjes anders zijn... de eerste keer is het gewoon een piep (alles OK) de tweede keer (waarschijnlijk piep, piep, piep) en dus een probleem. hij zegt niet cpu overheated? \r\n\r\nzuig je kast eens uit ;)
Link naar reactie
Welk merk BIOS, en hoeveel piepjes, dat is belangrijk.\nOok of de piepjes te onderscheiden zijn in lang en/of kort.\n\nEn verder zien of de geheugen-modules en CPU goed zitten, anders [url=http://forum.computeridee.nl/showpost.php?p=427313&postcount=15][U]dit[/U][/url] van Lange Pier proberen, maar dat wordt wat meer werk.
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;489944]Maar hij [I]piep-piep-piept[/I] nog voor dat het eerste BIOS scherm verschijnt ?\r\n\r\nDat is dan echt geen software probleem.[/QUOTE]\r\nHier ben ik egenlijk niet meer zeker van, omdat ik nu merk dat je hem wel steeds weer aan de praat krijgt na elke Clear CMOS.\r\n\r\nHeb je ook geprobeerd zonder netwerk in de USB ?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...