Ga naar inhoud

De Recovery van Vista op dvd branden


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[QUOTE=passiepas;487793]Ja je hebt gelijk daar heb ik nooit weer aan gedacht.\r\n\r\nVolgens mij had ik daar toen wel dvd\'s van gebrand moet alleen even kijken of ik ze nog heb en waar ik ze dan heb liggen.\r\n\r\nHoe kan ik controleren of alles dan ook echt op die dvd\'s staat of kan dat niet?[/QUOTE]\r\n\r\nDat kan niet, dat zie je pas als die backup is terug gezet.
Link naar reactie
Hallo\n\nIk heb de DVD\'s gevonden hoor wat ben ik blij dat ik ze nog heb.\n\nToen ik de pc net had vroeg die mij of ik een Backup van Vista wou maken en dat heb ik toen gedaan maar ik wist niet meer of ik ze nog had en gelukkig heb ik ze nog.\n\nEind deze maand wordt mijn pc helemaal leeg gemaakt en op de schone installatie wordt de nieuwe Windows 7 HomePremium Upgrade gezet.\n\nMijn pc heeft standaard 2GB maar later is daar 2GB extra bijgekomen,moet ik die extra 2 GB\'s ook eerst er uithalen als de pc leeggemaakt wordt of is dat niet nodig?.\n\nPascal
Link naar reactie
[QUOTE=passiepas;488374]Hallo\r\n\r\nIk heb de DVD\'s gevonden hoor wat ben ik blij dat ik ze nog heb.\r\n\r\nToen ik de pc net had vroeg die mij of ik een Backup van Vista wou maken en dat heb ik toen gedaan maar ik wist niet meer of ik ze nog had en gelukkig heb ik ze nog.\r\n\r\nEind deze maand wordt mijn pc helemaal leeg gemaakt en op de schone installatie wordt de nieuwe Windows 7 HomePremium Upgrade gezet.\r\n\r\nMijn pc heeft standaard 2GB maar later is daar 2GB extra bijgekomen,moet ik die extra 2 GB\'s ook eerst er uithalen als de pc leeggemaakt wordt of is dat niet nodig?.\r\n\r\nPascal[/QUOTE]\r\n\r\nNee hoor, kan je gewoon laten zitten.
Link naar reactie
Beste Passiepas,\r\n\r\nIk heb zelf twee HP computers, één met XP en één met Vista.\r\n\r\nKies bij START voor PROGRAMMA\'S en dan bij PC HELP EN TOOLS voor RECOVERY DISC CREATION. Nu kun je de partitie op DVD branden. Bij mij kostte dat twee dvd\'s. Bij jou dus waarschijnlijk 1 double layer dvd. Met deze dvd kun je dus voortaan een schone installatie van Vista met behoud van een eventueel gemaakte partitie, realiseren. Ikzelf heb alle documenten, foto\'s en muziek op een E partitie gezet (Windows C, herstelpartitie D). Na installatie moet ik wel de schijfletters van de herstelpartitie D en de documentenpartitie E weer wijzigen. Let hierop als je dit ook gaat doen.\r\nVoor de rest is het kinderspel.\r\nVeel succes!!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...