Ga naar inhoud

Windows 7 gelijk of later aanschaffen?


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[QUOTE=dutch-online;485708]die hebben een dubbele laag , daar kan 8.5 GB op tegen de enkel laags 4.7 GB[/QUOTE]\r\n\r\nMijn Recovery D schijf heeft 1,36 GB van 6,37 GB beschikbareruimte,mijn pc heeft trouwens 500 GB en ik heb een externe hardeschijf met 500 GB.\r\n\r\nKan ik die hele Recovery dan ook op mijn externe hardeschijf zetten door naar kopieren naar te gaan?.\r\n\r\nEn welke dual dvd\'s heb ik voor mijn pc nodig ivm de GB\'s?.
Link naar reactie
Dual-layer is dual-layer, capaciteit is dus altijd hetzelfde. Verder blijft de + en - smaak hetzelfde als normale dvd\'s.\n\n[QUOTE]Kan ik die hele Recovery dan ook op mijn externe hardeschijf zetten door naar kopieren naar te gaan?.[/QUOTE]\nIn pricipe wel. 500 GB is 500 GB, dus dat gaat passen. Let wel op als je de C-schijf van je computer simpelweg kopieert naar een externe schijf, dat je dan [I]geen[/I] recovery hebt, alleen een backup. Je kunt die kopie dus [I]niet[/I] gebruiken om Windows terug te zetten.
Link naar reactie
[QUOTE=FooBar;485764]Dual-layer is dual-layer, capaciteit is dus altijd hetzelfde. Verder blijft de + en - smaak hetzelfde als normale dvd\'s.\r\n\r\n\r\nIn pricipe wel. 500 GB is 500 GB, dus dat gaat passen. Let wel op als je de C-schijf van je computer simpelweg kopieert naar een externe schijf, dat je dan [I]geen[/I] recovery hebt, alleen een backup. Je kunt die kopie dus [I]niet[/I] gebruiken om Windows terug te zetten.[/QUOTE]\r\n\r\nBedankt voor de tip.\r\n\r\nHet gaat alleen om de D schijf waar de recovery op staat die ik op mijn grote externe hardeschijf van 500 GB wil zetten,dat gaat toch gewoon via kopieren naar met rechtermuisknop?,mijn documenten heb ik op kleine stikkie staan.\r\n\r\nDe recovery heeft 1,36 GB van 6,37 GB beschikbare ruimte en mijn pc heeft 500 GB.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...