Ga naar inhoud

win7 via xp.


Aanbevolen berichten

Het schijnt dat je via virtualbox op een xp systeem windows 7 kan draaien.\r\nik heb het programma dus gedownload en geinstalleerd.\r\nnou probeer ik dus telkens windows 7 te draaien met dit programma maar er gebeurt niks.\r\n\r\nik krijg telkens de melding:\r\nno bootble medium found! System halted.\r\n\r\nweet iemand wat ik fout doet?\r\nheef iemand ervaring met dit programma?
Link naar reactie
Waarschijnlijk moet je instellen dat het programma je fysieke cdrom drive mag gebruiken. En er zal ook een virtuele harddisk moeten zijn natuurlijk. :p\r\n\r\nOverigens, houd er wel rekening mee dat je dan 2 OS\'en tegelijkertijd draait, Als je pc niet meer dan gemiddeld is zou ik t niet doen omdat hij waarschijnlijk dan ontiegelijk traag wordt. :p Maar das mijnj mening. ;)
Link naar reactie
ik heb magic disc gebruikt [URL=\"http://www.magiciso.com/tutorials/miso-magicdisc-overview.htm\"]Klikie[/URL] daarna die gewoon geïnstalleerd in mijn windows xp home edition en nu werkt mijn win 7 als een trein ;)\nvergeet niet je schijf in partitie\'s te verdelen met bv: [URL=\"http://www.partition-tool.com\"]dit[/URL]\n(mounte etc moet je wel doen.... verder maar zoeken het wijst zich uit)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...