Ga naar inhoud

Dos commands weg


Aanbevolen berichten

Hallo, \r\n\r\nMijn probleem: mijn dos commands werken niet meer... zelfs de meest simpele commands als ipconfig worden niet meer herkend: \r\nC:\\Users\\Keldonhero>ipconfig\r\nipconfig wordt niet herkend als een interne\r\nof externe opdracht, programma of batchbestand.\r\n\r\nHoe kan ik dit weer repareren?\r\niemand een suggestie?
Link naar reactie
lijkt erop dat C:Windows en C:\\Windows\\System32 niet meer in de omgevingsvariabelen zitten...\r\n\r\n\r\nGa eens naar Configuratiescherm\\Systeem en onderhoud\\Systeem en kies aan de linkerkant Geavanceerde Systeeminstellingen. In het nieuwe dialoog, kies het tabblad Geavanceerd en druk op de knop Omgevingsvariabelen. \r\nGeef de waarde van Path uit het onderste lijstje in het dialoogvenster.
Link naar reactie
[code]%SystemRoot%\\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\\System32\\Wbem[/code]\n\n(om die spatie in [B]sy stem32[/B] de kop in te drukken[B];[/B] = een forum-foutje)\n\nMisschien dat dat C:\\python3.0 er ook bij moet om dat programma/.spel te kunnen laten werken ?\nDan wordt het\n[code]%SystemRoot%\\system32[B];[/B]%SystemRoot%[B];[/B]%SystemRoot%\\System32\\Wbem[B];[/B]C:\\python3.0[/code]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...