Ga naar inhoud

ik kan geen bureaubladachtergrond instellen


Aanbevolen berichten

Het ziet er naar uit dat een gedeelte van dat virus nog aanwezig is in je computer en bepaald welke achtergrond jij krijgt. Je kan een antispyware programma downloaden en dan een scan uit voeren zodat je zeker weet dat je geen virus ( spyware ) meer hebt.\r\n\r\nJe kan ook hijack this downloaden en die een scan laten maken. Als je dan de log daarvan hier plaatst kunnen we er even naar kijken.
Link naar reactie
  • 1 maand later...
[QUOTE=Abraham54;466975]Combofix wordt door amateurs gebruikt, ik weet het.\r\nEn nee - ook Combofix lost niet altijd alles op!\r\n\r\nMaar ik ben er finaal op tegen - nogmaals en voor alle duidelijkheid dat Combofix lukraak gebruikt wordt - daarvoor is Combofix een te specialistisch tool![/QUOTE]\r\n\r\nJuist.... En omdat het juist voor \'amateurs\' zo makkelijk in gebruik is, kan ik het zeker aanraden voor mensen die de problemen hebben zoals in dit topic omschreven.\r\n\r\nHet feit dat jij schrijft dat het door amateurs gebruikt wordt en het feit dat je even later schrijft dat het een te specialistische tool is, spreken elkaar behoorlijk tegen.\r\nJe hoeft zeker geen specialist te zijn om dit programma te gebruiken, voor de meeste mensen is het gewoon aanklikken en z\'n gang laten gaan, zonder instellingen te (moeten) wijzigen.\r\nIk gebruik het zelf (naast enkele ander programma\'s) al meer dan anderhalf jaar op bijna alle pc\'s die ik hier binnenkrijg met ellende en ik heb nog nimmer problemen ondervonden welke door dit programma veroorzaakt werden, integendeel.
Link naar reactie
En installeer je dan eerst HijackThis en analyseer je de gegevens daarvan?\r\nOf gewoon klets boem en Combofix doet het wel even\r\nIk weet, dat je meer dan een normale computergebruiker bent.\r\nJuist vanuit dat oogpunt gezien, zou je moeten weten, dat de gewone computergebruiker Combofix niet één twee drie kan gebruiken! \r\nZeker niet sinds Combofix vernieuwd is!
Link naar reactie
[QUOTE=Abraham54;467038]En installeer je dan eerst HijackThis en analyseer je de gegevens daarvan?\r\nOf gewoon klets boem en Combofix doet het wel even\r\nIk weet, dat je meer dan een normale computergebruiker bent.\r\nJuist vanuit dat oogpunt gezien, zou je moeten weten, dat de gewone computergebruiker Combofix niet één twee drie kan gebruiken! \r\nZeker niet sinds Combofix vernieuwd is![/QUOTE]\r\n\r\nZoals ik al schreef kan iedereen combofix gewoon gebruiken en vaak worden de problemen zoals hierboven genoemd meteen opgelost.\r\nZitten de problemen dan nog steeds in de pc, dan zou je er voor kunnen kiezen om het logbestand te laten analyseren.\r\nVerder zou ik ook nimmer aanraden om dit programma als enige te laten draaien dit doe ik (en raad dit ook anderen aan) altijd in combinatie met bv Malwarebyte, Superantispyware en nog wat andere programma\'s.\r\nMaar ik blijf er bij, je kan combofix gewoon als \'amateur\' gebruiken en vaak lost het de problemen met oa de bureablad-achtergrond meteen op zonder verdere aktie te moeten nemen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...