Ga naar inhoud

Harde schijf vergroten


Aanbevolen berichten

Beste ComputerIDee\'rs\r\n\r\nGisteren heb ik met CCleaner onze pc geschoond. toen dee ik ook \"Wis vrije ruimte\".\r\nMaar nu heb ik dus bijna geen ruimte meer over. Hoe kan ik dit weer terugzetten.\r\nIk heb het al met partition magic geprobeerd maar dat lukt niet. Weten jullie\r\n\r\nmet eventuele andere programma\'s of windows hoe dat weer terug kan\r\n\r\nAlvast bedankt, :D
Link naar reactie
Met Ccleaner, maar dan GOED instellen.\r\nSysteemherstel op 2% zetten, scheelt ook veel.\r\nMet Treesize kijken wat de ruimte inneemt, wel de mapopties zo zetten dat alles wordt gezien.\r\n[url]http://www.jam-software.com/freeware/index.shtml[/url]\r\n\r\nOverbodige bestanden kun je gewoon wissen, heb je helemaal geen progje voor nodig.:rolleyes:
Link naar reactie
[QUOTE=Lange Pier;460387]Met Ccleaner, maar dan GOED instellen.\r\nSysteemherstel op 2% zetten, scheelt ook veel.\r\nMet Treesize kijken wat de ruimte inneemt, wel de mapopties zo zetten dat alles wordt gezien.\r\n[url]http://www.jam-software.com/freeware/index.shtml[/url]\r\n\r\nOverbodige bestanden kun je gewoon wissen, heb je helemaal geen progje voor nodig.:rolleyes:[/QUOTE]\r\n\r\n\r\nSorry, maar volgensmijk snapt u mijn bericht niet. of ik heb het verkeerd. Maar ik heb dus wis vrije ruimte gedaan met ccleaner en nu is mijn schijfruimte weg. en nu heb ik nog maar 300 mb over.
Link naar reactie
[QUOTE=Lange Pier;460399]En waar staat die optie dan? en wat zou er mee worden bedoeld?\r\n\r\nOverigens staan er meer opties bij, die al gebruikt?\r\n\r\nWat je met PM hebt gedaan blijft ook nog maar de vraag, PM is een flut progje en de motivatie erachter om die te gaan gebruiken ontgaat mij ook.[/QUOTE]\r\n\r\nDat is bij de nieuwe versie van CCLeaner, en met PM kan ik bijna niks.
Link naar reactie
[QUOTE=Lange Pier;460387]Met Ccleaner, maar dan GOED instellen.\r\n[COLOR=\"Red\"][B]Systeemherstel op 2% zetten, scheelt ook veel.\r\nMet Treesize kijken wat de ruimte inneemt, wel de mapopties zo zetten dat alles wordt gezien.\r\n[url]http://www.jam-software.com/freeware/index.shtml[/url][/B][/COLOR]\r\n\r\nOverbodige bestanden kun je gewoon wissen, heb je helemaal geen progje voor nodig.:rolleyes:[/QUOTE]\r\n\r\nTja, ik geef het op.
Link naar reactie
Volgens mij maakt ccleaner ergens een heel groot bestand aan wat steeds groter wordt. Meestal in de root van deze schijf, kijk hier eens of je een raar bestand ziet staan.\n\nKijk anders een met [url=http://www.freecommander.com/fc_downl_en.htm]freecommander[/url] naar de root van de schijf. Dit programma laat elk bestand zien, ook al is het verborgen of een systeembestand.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...