Ga naar inhoud

PDF Bestanden bewerken


Aanbevolen berichten

[QUOTE=couch_potato;458586]Al met knippen en plakken geprobeerd?[/QUOTE]\r\n:confused: Een .PDF ? Sinds wanneer ? :p\r\n\r\nEr is een freeware Foxit reader, welke een tekstbestand kan geven, maar of de opmaak dan bewaard blijft weet ik niet.\r\nDe afbeeldingen ben je dan zeker kwijt.\r\n\r\nFoxit Reader 3.0(.exe)\r\n[url]http://www.foxitsoftware.com/downloads/[/url]\r\n\"[I]You can use the following functions for free: View PDF as text[/I]\"
Link naar reactie
Met foxit reader kun je de tekst iig knippen en plakken. Opmaak gaat verloren, en graphics worden niet meegenomen. Met de editor van foxit kun je meen ik de tekst in een pdf wel bewerken. Een andere optie is wellicht OCR, bijvoorbeeld met abbyy finereader. Maar ook dan weet ik niet of de graphics wel meegenomen worden.\n\nEr is overigens wel software, die beweert pdf naar word te kunnen converteren.\n[url]http://www.pdfonline.com/easyconverter/[/url]
Link naar reactie
Als je alleen nu een aantal bestanden wil omzetten, kun je overwegen om de 30-dagen versie van Adobe Acrobat te downloaden. Daar kan namelijk ook mee wat je wil.\r\nJe hebt dan 30 dagen de tijd om te doen wat je moet doen. Daarnaa houdt \'t programma ermee op en zou je het eventueel kunnen kopen. Of niet natuurlijk.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...