Ga naar inhoud

defragmentatie in ultimate


Aanbevolen berichten

[QUOTE=DennisD;454621]Hallo,\r\n\r\nals ik wil deframeteren Dan Krijg ik 1 zon schermpje,\r\nNiet zoals in xp \r\nHoe krijg ik het zoals in xp ?\r\nDie is overzichtelijker en zegt hoever hij is ...\r\n\r\nmvg, d3nnisd[/QUOTE]\r\n\r\nAls je zo\'n progje wil (XP/Vista compatible):\r\n[url]http://www.auslogics.com/en/software/disk-defrag/download[/url]\r\n\r\nIs Freeware en supersnel!!!\r\n\r\nGr...
Link naar reactie
[QUOTE=MarcelB;457097]4-uur wachten op defragmentatie is echt complete onzin.\r\n\r\nKies [url]http://www.auslogics.com/en/software/disk-defrag/download[/url]\r\nen verbaas je over de snelheid van dit Freeware juweeltje...\r\n\r\n\r\nGr..[/QUOTE]\r\n\r\nIn Windows Vista hoef je niet te wachten. Je kan onder het defragmenteren gewoon doorwerken.
Link naar reactie
Och ja je kunt er eindeloos over discussieren.\r\nWie van een opgeruimd systeen houdt waarbij de schijf niet onnodig hard hoeft te werken zou eens per maand ná het opschonen van eea een defragmentatie kunnen doen.\r\n\r\nWie het enkel om de snelheid gaat laat dat waaien want de schijven zijn snel genoeg tegenwoordig en de beperking van dataoverdracht zit niet in de schijf.\r\n\r\nWerk je met dualboot en/of wil je eens partities aanpassen met live cd\'s dan beter wel altijd eerst defragmenteren.\r\nWanneer de boekhouding waar wat staat op de schijf geordend is heb je er ook niet snel een probleem mee.
Link naar reactie
In Vista hoef je geen zorgen te maken om defragmentatie. Standaard staat de \'planner\' voor de defragmentatie gewoon aan en zal Vista dit uit zichzelf doen op momenten dat dit nodig is. Vista doet dat heel traag zodat je er tijdens het werken niets van merkt.\r\nWil je toch zichtbaar zien wat de defragmentatie opleverd, dan zal je inderdaad ene vand de eerder genoemde programma\'s moeten gaan gebruiken.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...