Ga naar inhoud

Tekst veranderen in afbeelding


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Ik heb een vraag:\r\nIk heb een afbeelding en daarin staat tekst ik wil deze tekst aanpassen.\r\nHoe kan ik dit het beste doen? want ik wil niks verliezen wat er aan de achterkant van het plaatje zit.\r\n[url=http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/1046500.html][img]http://www.plaatjesupload.nl/bekijk/2008/11/05/1225903841-790.jpg[/img][/url] zoals bij dit plaatje gedaan is maar ik wil dan zelf een betere versie maken met mijn naam.\r\nIk weet niet of iemand zo\'n plaatje zelf kan maken?\r\nof eventueel een turotial weet?\r\nDe lettertype is Bauhaus 93 dik gedrukt en hoofdletters.(is niet bij deze maar dat zou ik willen)\r\n\r\nAlvast bedankt voor uw tijd en hulp!
Link naar reactie
Je moet even inzien dat in dit plaatje alles wat \'achter\' de tekst staat, niet bestaat. Je kunt de tekst wel weghalen en je eigen tekst eroverheen zetten, maar deze zal niet precies over de oude tekst vallen, waardoor er dus stukken van de achterliggende afbeelding zullen ontbreken. Deze zul je er dan zelf bij moeten tekenen.\r\n\r\nOverigens heeft Obelix71 nog een punt met dat auteursrecht. Je mag een afbeelding van iemand anders hooguit voor eigen gebruik aanpassen, maar zeker niet verspreiden (en dus ook niet op internet plaatsen) zonder voorafgaande toestemming van de auteur.
Link naar reactie
Bedankt voor de tips ik ben zelf verder aan de slag gegaan maar het probleem is dat het plaatje te klein is om duidelijk op een tshirt te laten drukken weten jullie daar iets van?\r\n[URL=http://img247.imageshack.us/my.php?image=ricodope27ez0.png][IMG]http://img247.imageshack.us/img247/7905/ricodope27ez0.th.png[/IMG][/URL][URL=http://g.imageshack.us/thpix.php][IMG]http://img247.imageshack.us/images/thpix.gif[/IMG][/URL]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...