Ga naar inhoud

nero schijf image branden


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=turn;422512]je kan \'m ook uitpakken met winrar[/quote]\n \nEen image uitpakken ,,dat is dan zeker iets nieuws.?\n \nAls je hem in Deamontools zet ,is het de komplete dvd ,,die kun je dan afspelen ,misschien loopt hij dan ook wel vast.,als er een fout in zit.\nOmdat hij zich dan als een normale dvd gedraagd kun je hem met ieder brandprg gewoon kopieren.
Link naar reactie
Antwoord aan Dontworry: ik wil inderdaad de neroimage naar een Dvd branden, het bestand is 4,3 gb.\r\nHet branden start redelijk maar bij 24% blijft de brander \"hangen\"en gaat dan niet meer verder met branden. Ik heb ruim een half uur gewacht maar er gebeurde niks meer. Ik ga nav bovenstaande oplossingen nog wel eens wat proberen, ik ben niet zo\'n techneut dus dat gaat even duren, maar allemaal bedankt voor het meedenken!!!!
Link naar reactie
[QUOTE=Animal;422532]Een image uitpakken ,,dat is dan zeker iets nieuws.?\r\n[/QUOTE]\r\n\r\n[QUOTE=couch_potato;422567]Je kunt iso\'s bekijken met winrar, alsof het een archief is. En dus ook extracten als een rar bestand. Niet dat je er iets aan hebt, maar het kan wel.[/QUOTE]\r\n\r\nals het een dvd is -en daar ga ik met 4.3GB wel van uit- kan je \'m uitpakken met winrar\r\nen dan heb je een normale VIDEO-TS en AUDIO-TS map\r\nen deze kan je dan starten in een willekeurige dvd-speler (power dvd , windvd , etc etc)\r\n\r\nuiteraard is mounten ook een prima optie, het is maar net welke software TS heeft, kan\r\nkrijgen en wil instalreren.\r\nik ben zelf ook gek op mounten maar ik kan me ook voorstellen dat iemand dat niet wil (voor die ene keer??)
Link naar reactie
[QUOTE=johaco;422660]uitgepakt met win-rar en op dvd gebrand, jawel, helemaal gelukt! (Van mounten heb ik geen verstand danwel dat snap ik niet.) Dank.[/QUOTE]\r\n\r\nmooi dat het gelukt is enne mounten klink moeilijker dan het is hoor.\r\nhet is gewoon een programma dat net doet of ie een dvd-speler is en dan staan er dus één of meerder dvd-spelers bij je hardware.\r\nje moet dan tegen dat programma zeggen dat ie een image (nrg / iso / mdf / mds) moet laden\r\nen daarna werkt het exact hetzelfde als een echte dvd-rom.\r\n\r\n[URL=http://img230.imageshack.us/my.php?image=64439792ap5.jpg][IMG]http://img230.imageshack.us/img230/5303/64439792ap5.th.jpg[/IMG][/URL][URL=http://g.imageshack.us/thpix.php][IMG]http://img230.imageshack.us/images/thpix.gif[/IMG][/URL]\r\n\r\ngroen is een echte dvd brander\r\npaars is een virtuele (deamon tools) met een schijf geladen\r\nrood zijn nog 2 virtuele maar dan zonder disc
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...