Ga naar inhoud

Traag


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Omdat ik geen idee heb waar deze topic thuis hoort plaats ik hem hier.\r\n\r\nAls ik mijn pc opstart gaat dat met een redelijk tempo, maar als ik eenmaal op het bureaublad ben dan heeft hij zo\'n beetje 5 minuten nodig voordat ik er wat mee kan doen, dit was eerst niet zo, tot voor kort kon ik meteen bezig. Ik vraag me af of het spyware is, maar Ad-Aware, Spywarefighter en Spybot Search & Destroy vinden niets. Ook draai ik dagelijks CCleaner.\r\n\r\nEen aantal weken terug las ik een artikeltje in de Computeridee dat je je pc sneller op kon laten starten. Want elke keer als je pc vastloopt wordt er een of ander bestand aangemaakt (oid) wat het opstarten vertraagd.\r\n\r\nIk denk dat dit laatste bij mij het geval is, maar verder dan gissen kom ik niet.\r\n\r\nIemand een idee? Een oplossing o.i.d wordt ook erg gewaardeerd :D
Link naar reactie
Gebruik je tevens één anti-virus-programma en een firewall?\r\nHoeveel processen lopen er? \r\nVia \"Start/Uitvoeren\" [B]msconfig[/B] ingeven, dan kan je via de tab \"Opstarten\" een aantal programma\'s uitschakelen, die niet op de achtergrond mee hoeven te starten! \r\n\r\nHoe lang is het overigens geleden, dat jouw systeem is gedefragmeerd?
Link naar reactie
Mijn firewall staat altijd aan, ik heb Avira Antivir als virusscanner.\r\n\r\nIk denk dat het een week of twee geleden is dat mijn pc voor het laatst gedefragmenteerd is.\r\n\r\nIk kijk nu even bij msconfig.\r\n\r\nedit: er lopen 34 processen, 0-1% van CPU-gebruik, en 406/3939MB Geheugengebruik. Ik heb wat opties bij msnconfig uitgeschakeld, hij is nu wat sneller met het opstarten, maar eerder startte hij sneller terwijl er bij msconfig meer aangevinkt was.\r\n\r\nNog wat: bij processen komt 6x svchost.exe voor, ik heb zo\'n vermoeden dat dat niet helemaal goed is :P ik ben er nu een artikel over aan het lezen. Aangezien ik nooit heb gezien dat er 6x svchost.exe voorkwam bij mijn pc denk ik dat het hier in zit. Maar ik heb geen idee wat ik wel en niet uit kan schakelen en/of verwijderen.\r\n\r\nEn nog wat: tijdens het zoeken naar wat lopende processen inhouden kwam ik het programma Unibule Registry Booster tegen, deze vond ongeveer 200 errors in mijn register. Maar Registry Booster kan er maar 15 herstellen. Weet iemand een andere goede registry cleaner? (CCleaner vind geen problemen).
Link naar reactie
heb je het over unibule of over uniblue ??\r\nde eerste die ik tegen kwam op internet vond ik een beetje vaag, maar ken ze verder beide niet dus ik kan er net zo goed naast zitten.\r\n\r\nscan je systeem eens met 2 online virus scanners, bv\r\n[url]http://www.kaspersky.nl/scanner[/url]\r\n[url]http://www.eset.com/onlinescan/[/url]\r\n\r\nook kan je hier wat lezen over svchost ,\r\n[url]http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=45316&highlight=svchost[/url]\r\n[url]http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/svchost/[/url]\r\n[url]http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=39492[/url]
Link naar reactie
Over Uniblue (verkeerd gelezen :P). Net de 2 scans gedaan, ESET vond niets, die andere wel 2 dingen. Maar lost die Kaspersky ze ook meteen op? Ik kan ze namelijk niet versturen.\r\n\r\nHet gebeuren met de svchost is me nog een beetje vaag, want in die 2 posts staat dat het 100% CPU inneemt, bij mij is dan iet zo, ik zit als ik niets doe op mijn pc rond de 0-2%. Maar het punt is dat svchost er 6x in voorkomt.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...