Ga naar inhoud

Windows Media Player probleem...


Aanbevolen berichten

Harde schijf op fouten gecontroleerd?\nVirusscan gedaan?\nSysteemherstel gedaan?\nDe programma deinstaleren die er na dat het filmpje het deed instaleerde?\nOndanks dat je denk dat het niet aan de codecs kan liggen, is dit misschien ten overvloeden. Die dingen kunnen ook corrupt raken door het deinstaleren van andere players. Er is een programmatje voor om dat te controleren ik weet alleen niet meer hoe het heet. Misschien iemand anders.
Link naar reactie
Buiten dat ik in sommige reacties van mij ietsje ondankbaar kan lijken, heb ik toch alle aangedragen oplossingen al geprobeerd. :) Niets daarvan helpt, buiten een nieuwe player downloaden, maar aangezien ie het eerst altijd deed, wil ik dat tot het laatst bewaren\r\n\r\nIs het niet een idee om iets te hebben waarmee ik dat programma kan opsporen die die error zou veroorzaken, waardoor ik geen video meer kan kijken?
Link naar reactie
Ik heb hetzelfde probleem sinds enkele dagen.\r\nWel geluid maar geen beeld in de WMP11\r\nOok bij filmpjes op internet die in WMP worden afgespeeld heb ik dit probleem.\r\nIk heb de WMP11 al eens verwijderd en opnieuw gedownload en geinstalleerd maar dat hielp ook niet. Volgens mij is bij mij het probleem ontstaan omdat ik een update (7.4) van mijn videokaart (ATI Radeon x1600PRO) heb geinstalleerd, zou dit mogelijk zijn?
Link naar reactie
  • 1 maand later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...