Ga naar inhoud

DVD gekopieerd naar harde schijf speelt niet af


Aanbevolen berichten

Laatst heb ik een DVD gekocht met daarop kinderliedjes. Deze DVD start automatisch op en speelt het geheel af in Windows Media Player. De gehele DVD gekopieerd naar de harde schijf maar nu gebeurt er niets. Gekopieerd zijn een map video_ts en een file content.plv \r\nAls ik deze laatste aanklik zegt Mediaplayer het bestand niet te herkennen. In de map video_ts staan 8 files, 4 maal vob bestand, 2 maal IFO bestand en 2 maal bup bestand. \r\nHELP, deze newby snapt er niets van.
Link naar reactie
Nee, dat klopt. \r\nDe extensie die op de DVD staat is geen extensie die Mediaplayer aan kan. Het gaat hier idd om video_ts bestanden, welke waarschijnlijk zullen\r\nzijn onder verdeeld in vob bestanden. \r\nMediaplayer kan alleen maar WMA, MP3 en audio CD\'s aan. Qua muziek dan. Op video gebied kan WMP (Windows Media Player wel wat meer aan. \r\n\r\nJouw betreffende DVD is namelijk bedoeld om in DVD afspelers te laten draaien. Wat je wel kan proberen is met PowerDVD \r\nde bestanden laten afspelen. Maar het is geen garantie dat het werkt.
Link naar reactie
Omdat mediaplayer dus wel de video drivers heeft die op de dvd staan. En zo wel het VOB bestand kan afspelen. Maar daar heeft hij wel de DVD structuur voor nodig. Die standaard staat op de DVD. Als je een DVD kopieert naar de HDD (hard Disc) dan verlies je deze standaard waarde, zogezegd en zal hij niet afspelen in een afspeler. Omdat hij die waarde mist. \r\n\r\nHet blijft een wazig verhaal maar het is helaas niet mogelijk om een VOB direct van je HDD te spelen, zonder dat deze omgezet is in\r\neen bestand wat wel, afspeelt in mediaplayer.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...