Ga naar inhoud

Geluidskaart opnieuw installeren


Aanbevolen berichten

[color=darkblue]Mijn computer viel uit toen ie druk bezig was, toen deed het geluid het slecht. Op een forum heb ik het advies gehad de geluidskaart opnieuw te installeren, maar nu heb ik de benodigde cd-rom met de software niet. Kan ik deze ergens online ophalen? Welke gegevens van mijn computer hebben jullie allemaal nodig?\r\n\r\nBedankt,\r\n\r\nChrisitna[/color]
Link naar reactie
Je moet weten wie de fabrikant van je geluidskaart is, en welk type het is, dan weet je meestal wel genoeg. Als je dat niet weet, dan kun je dat met behulp van Everest Home Edition opzoeken:\r\n\r\n[url]http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=1&lang=en[/url]\r\n\r\nEven kijken bij PCI apparaten.\r\n\r\nDaarna kun je via google kijken of de fabrikant een website heeft (99% van de gevallen wel) en vervolgens op die website kijken of er drivers voor je kaart op staan.
Link naar reactie
Wacht, dat proggie komt me bekend voor. Maar goed, waar moet ik het precies vinden? Trouwens, op dat andere forum hadden ze wat gevonden wat geschikt zou kunnen zijn, maar ik weet niet zo goed hoe ik dat in die wizard moet stoppen. Kan iemand het me uitleggen, please? Ik heb daar echt geen verstand van. \r\n\r\n[img]http://img346.imageshack.us/img346/3948/isditwatikhebbenmoet6la.jpg[/img]\r\n\r\nIs dit een beetje nuttige info? Is dit wat ik hebben moet?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...