Ga naar inhoud

DVD's branden lukt niet, wie weet een oplossing


Aanbevolen berichten

[quote=BlackTiger]Als je bij apparatenbeheer gaat kijken bij ide ata/atapi controllers, staat hij daar ook in DMA mode?[/quote]\r\n\r\nHij wordt niet genoemd op deze plek. \r\nHij staat vermeld onder DVD/cd rom station. Geen vermelding erbij van dma mode.\r\nWaar kan ik vinden of hij in dma mode staat?\r\nHij is geinstalleerd door een comp. bedrijf.\r\nIk ben maar een leekje
Link naar reactie
[quote]Hij wordt niet genoemd op deze plek. [/quote]\r\nNeen dat klopt, niet bij naam. Maar daar moet je toch gaan kijken, je zult daar een primaire en secundaire controller zien. Kijk daar bij de eigenschappen en dan \"geavanceerd\".\r\nGeef daarna hier aan wat bij primaire staat en wat bij secundaire staat, dan kunnen wij er wel uit opmaken waar hij hangt en of hij goed ingesteld staat.\r\nJe zult zien dat er iets staat als \"dma mode indien aanwezig\" maar het gaat er dan om wat er onder staat, bijv. DMA mode 2 of PIO mode.
Link naar reactie
[quote=BadBoyForLife]Indien ie wel op DMA mode staat (waarschijnlijk komt BlackTiger hierop terug), dan is de kans groot dat je minder goede kwaliteit dvd\'s hebt of je brander lust dat merk-mediacode- liever niet.\r\nEen andere merk dvd en/of\'n update van je brander, kan\'n oplossing zijn.\r\nBrand ie wel cd\'s?[/quote] Hij brand wel cd\'s en inderdaad, hij lust geen tdk schijfjes. Ik heb nu een sony schijfje gekocht en hij brand als een tierelier. Bedankt, wat een eenvoudige oplossing.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...