Ga naar inhoud

Hoe firmware update op CD schrijven


Aanbevolen berichten

Via de Philips site heb ik zip files inzake firmware update voor de DVDR70 recorder gedownload.\r\nEchter, er wordt in de handleiding vermeld dat de ge-unzipte file op een CD gebrand dient te worden met bepaalde instellingen, bijv. File System CD-ROM ISO Level 2, mode 2 XA en nog meer. \r\nKunnen deze instellingen in NERO aangepast worden en zo ja, waar en hoe ? \r\nAlvast bedankt !!
Link naar reactie
Geprobeerd om via Nero burning de CD-ROm aan te maken maar krijg dan weer de melding: onverwachte bestandsindeling.\r\nWat nu te doen ?\r\nEn hoe kun je een bericht verwijderen ? in de FAQ staat wel de vraag om een bericht te wijzigen / verwijderen echter alleen wordt in het antwoord vermeld om iets te wijzigen, niet het bericht te verwijderen.\r\nAlvast bedankt.
Link naar reactie
[quote=bommeltje]Geprobeerd om via Nero burning de CD-ROm aan te maken maar krijg dan weer de melding: onverwachte bestandsindeling.\r\nWat nu te doen ?\r\nEn hoe kun je een bericht verwijderen ? in de FAQ staat wel de vraag om een bericht te wijzigen / verwijderen echter alleen wordt in het antwoord vermeld om iets te wijzigen, niet het bericht te verwijderen.\r\nAlvast bedankt.[/quote]\r\n?\r\nIk snap ook niet wat je bedoeld.
Link naar reactie
Je kunt je alleen je eigen bericht verwijderen.\r\nNadat het geplaatst is zie je er onder een wit vlakje, een \" om te quoten, een vingertje om het modje te waarschuwen en daarnaast een X. Als je op die X drukt word je bericht verwijdert.\r\nHet kan zijn dat dit niet meer werkt als er al iemand anders weer een antwoord onder gezet heeft, of dat dit maar een bepaalde tijd lang werkt.
Link naar reactie
Je mag gerust zelf ook wat Xperimenteren i.p.v. paniekerige handelingen te doen, Bommeltje.\r\nGeen angst, gebruik een cdrw en je hebt helemaal niets te vrezen.\r\nSterker nog, door dingen uit te proberen ga je en je standalone recorder en nero beter begrijpen.\r\nAls je nero via StartSmart activeert, ga je via \"data\" naar \"data-cd maken\".\r\nAls het goed is heb je het filetje \"ge-Unzipped\". De ge-unzipte bestanden sleep je naar de te branden gedeelte.\r\nVia \"brandt de huidige compilatie\" icoontje krijg je\'n poppup venstertje met nieuwe compilatie.\r\nNadat je tabblad ISO hebt aangeklikt, ga je niet naar lengte bestandsnaam maar naar \"gegevensmodus\".\r\nHier kun je kiezen uit modus 1 en modus2/XA, does it ring a bell ? ;-) (lees wel het textbestandje op de site)\r\nAls dit niet lukt, is het gedownloade filetje waarschijnlijk corrupt....\r\nUpdaten zou niet mijn eerste optie zijn bij het oplossen van je probleem, het risico dat je iets stukmaakt is bij\'n standalonespeler nog groter.\r\nWaarom probeer je het niet via de harde schijf of andere media ?\r\n\r\nSucces.
Link naar reactie
Sorry te snel gereageerd, zie ik nu.\r\nIn jouw geval zou ik ff wachten met\'t updaten.\r\nAls je verkeerde handelingen doet (met je afstandsbediening)\r\nkun je onherstelbare schade toebrengen aan je DVDR70.\r\n\"Geen angst, gebruik\'n cdrw en je hebt niets te vrezen\" is dus niet voor de leek bedoeld.\r\nValt ie nog onder de garantieperiode en je wilt toch officiele Philips firmware downloaden ?\r\nWat houd je tegen?\r\nWil de verkoper\'m niet voor je updaten?\r\nHeeft Philips deze updates niet op\'n schijfje staan ?\r\nCheck it out....\r\n\r\nSucces
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...