Ga naar inhoud

Geef me een pic


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[IMG]http://florian.sauvage.free.fr/images/ms-dos.big.jpg[/IMG]\n\n(ghehe dat waren nog eens mooie tijden.. Niet dat dit de mooiste jeugdherinnering is, maar ik kan niet echt bepalen wat nou het mooiste is, en waarvan ik ook nog een foto heb! En daarnaast ben ik nog jeugdig :D)\n\nOkee dan, doe mij maar een foto van een inparkeerfoutje :p
Link naar reactie
  • Reacties 2,7k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2668

[QUOTE=ronmar;347461]Dell Dimension5100\r\nRuim twee jaar geleden aangeschaft, werkt perfect en nooit problemen mee gehad :D\r\n(startte een keer niet meer op, bleek losse videokaart)\r\nZeer tevreden dus. \r\n[IMG]http://www.alsplace.com/home/img/mac/about_comps/dell_5100/left_oblique.jpg[/IMG]\r\n \r\nDoe er voor mij een hele goeie printer bij[/QUOTE]\r\n\r\nHmmm, okay en dat vind jij een echte pc.:confused:\r\nIeder zijn meug zal ik maar zeggen
Link naar reactie
[quote=ronmar;347461]Dell Dimension5100\nRuim twee jaar geleden aangeschaft, werkt perfect en nooit problemen mee gehad :D\n(startte een keer niet meer op, bleek losse videokaart)\nZeer tevreden dus. \n[IMG]http://www.alsplace.com/home/img/mac/about_comps/dell_5100/left_oblique.jpg[/IMG]\n \nDoe er voor mij een hele goeie printer bij[/quote]\nen een luie stoel.
Link naar reactie
[quote=ronmar;347461]Dell Dimension5100\nRuim twee jaar geleden aangeschaft, werkt perfect en nooit problemen mee gehad :D\n(startte een keer niet meer op, bleek losse videokaart)\nZeer tevreden dus. \n[IMG]http://www.alsplace.com/home/img/mac/about_comps/dell_5100/left_oblique.jpg[/IMG]\n \nDoe er voor mij een hele goeie printer bij[/quote]\n[ATTACH]11482[/ATTACH]\nen mij een luie stoel.
Link naar reactie
[B]De eerste rekenmachine: Abacus.[/B] \n[IMG]http://www.ardeco.be/Icaros/DocumentsAndsettings/documents/informatica/images/Abacus.jpg[/IMG]\nDe abacus: een primitieve gegevensverwerker of processor. \n \n \nDoe voor mij een plaatje van \"Jantje\" \n\"in den Haag daar woont een graaf, en zijn zoon heet Jantje\"......die dus ;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...