Ga naar inhoud

Geef me een pic


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[img]http://www.scholierenlab.tudelft.nl/pic/techniekpromo/Recordpoging_2_027.jpg[/img]\r\n\r\n@gekwordikervan: je hebt toch al een vrouw? :mrgreen: :mrgreen: \r\n[size=1](psssttt.. ze heeft het al eerder geplaatst, dacht ik, speciaal voor mij (a))[/size]\r\n\r\nDoe mij maar een verliefd persoon ;), (die z\'n eigen vrouw pest :o)
Link naar reactie
  • Reacties 2,7k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2668

[quote=reintje]Ik hou van een beetje jennen hoor.... Helaas kan dat niet met iedereen.... zo langzamerhand weet je hier wel wie er tegen kan... Dus eh... Ga zo door Gekwordikervan, want gekwordikernietvan. :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nDat dacht ik al te denken Reintje, dus en daarbij word ik ook elke 2 maanden gejennend, mij vrouw werkt namelijk op een booreiland, dus ik ben 3 maanden met de kids alleen ^o)\r\n\r\nMag ik dan een Elvis in jouw favo actie, dus of jaren 50,60 of 70
Link naar reactie
Het is wel niet het gehele voetbalteam maar ik heb hier wel heerlijke herinneringen aan.\r\n\r\n[img]http://www.footsteal.com/images/matches02/photo078.jpg[/img]\r\n\r\nHierbij ook de supporter van de toekomst.\r\n\r\n[img]http://www.whitesharkphoto.com/images/feyenoord%20kid.jpg[/img]\r\n\r\nDoe maar een plaatje van een volle Kuip (dus Stadion Feyenoord)
Link naar reactie
Ik hoorde net over het journaal (wat ik hier via satelitte krijg) \r\n\r\nDat er in Nederland een pas geboren baby lijkje is gevonden. De navelstreng zat er volgens de reporter nog aan.Hier hoef ik geen beelden bij te zien of te krijgen \r\nDat is [b]erg [/b] genoeg als ik zoiets al hoor. \r\n\r\nI rest my case. Ik laat het verder even aan een anderover wat hij/zij erg vind.
Link naar reactie
De Ferrari Enzo kost 909.770 euro en is daarmee de duurste wagen ter wereld. Deze topper mag de naam van de oprichter van het Italiaanse automerk dragen, omdat hij in alles de top vertegenwoordigt. De Enzo kan 350 op de teller zetten en heeft een acceleratie van 3,7 seconden. Het is in feite een Formule 1-wagen voor op de openbare weg.\r\n\r\nMag ik dan de goeikoopste auto?? :mrgreen:
Link naar reactie
Bedoel je deze?\r\n[url]http://images.google.nl/imgres?imgurl=http://laptop.media.mit.edu/images/laptop-tote.jpg&imgrefurl=http://laptop.media.mit.edu/laptop-images.html&h=2272&w=1704&sz=559&tbnid=zfbSb_c48fMaUM:&tbnh=150&tbnw=112&hl=nl&start=2&prev=/images%3Fq%3D%2524100%2Blaptop%26svnum%3D10%26hl%3Dnl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:nl-NL:official_s%26sa%3DG[/url]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...