Ga naar inhoud

Geef me een pic


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,7k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2668

@Snappie: Ja, die zocht ik! :D \r\n\r\n@ Reintje, dit vond ik wel een apart paar:\r\n[img]http://www.syntax-terror.nl/files/paar_apart.jpg[/img]\r\n\r\nEdit: Net te laat natuurlijk.. Maar wel een gezellig stel, dus wil ik nog steeds:\r\n\r\nEen mooi winters tafereel.. Maar er echt iets moois van, bij gebrek aan echte sneeuw. :)
Link naar reactie
[quote=Gekwordikervan]@Modje \r\n\r\nThanks a million....alleen op de I-5 SOUTH was een detour, dus moest ik een alternative route nemen. \r\n\r\nWelke ook puik aan gegeven stond (maar niet heus ) :-S \r\n\r\nMaar ben er verder wel gekomen.[/quote]\r\n (Y) Ik vind Map24 routeplanner altijd fijn om te gebruiken... en kon er ook mee in Amerika plannen :mrgreen:
Link naar reactie
1 bakkie snert.....\r\n\r\nEr was ooit eens een programma op tv, van Bart Boos (de Graaf) wat heette [b]W.K.I.J.M.I.D.N.V.W.M[/b]\r\n\r\nWaar Kan Ik Je Midden In De Nacht Voor Wakker Maken . \r\n\r\nNou dat dus! Ga ik even een poosje slapen, met uw wel nemen.\r\n\r\nLaat Reintje mij het recept voor haar snert maar eens geven. ;-)
Link naar reactie
[quote]Laat Reintje mij het recept voor haar snert maar eens geven.[/quote]\r\n\r\nAls ik zelf erwtensoep maak, dan doe ik dat zonder varkenspootje... is dan ook geschikt voor de vegetariër... En doe er alsjeblieft geen wortel in brrrrrrrrrr (dat past gewoon niet vind ik).\r\n\r\n750 gr spliterwten (hoeven niet te weken)\r\n4 ltr water\r\n30 gr zout\r\n4 preien (in ringen)\r\n1 bosje selderij groen (gehakt)\r\n1 kleine selderijknol (in reepjes)\r\n2 aardappelen (voor het binden) (geschild in dobbelsteentjes)\r\n\r\nAls de spliterwten gekookt zijn, de groenten (gewassen en gesneden) toevoegen....\r\n\r\nOpgewarmd is ie nog lekkerder...\r\n\r\n\r\nEn nu een plaatje van Bart de Graaf dan maar?\r\n\r\n\r\n\r\n[img]http://www.rariteiten.nl/images/bart2.jpg[/img]\r\n\r\n\r\nWil ik graag een echte Amerikaanse Cinnamonbun ....
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...