Ga naar inhoud

Geef me een pic


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,7k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2668

[quote=Modje][quote=reintje][quote=Modje]Niemand een plaatje van zijn/haar favoriete politicus? :roll:[/quote]\r\n\r\nVolgens mij heeft VSMW daarom Julius Ceasar geplaatst....[/quote]\r\n\r\nAch zo. Tsja die zie ik nou niet echt als politicus. En ik zal voortaan er dan duidelijk bijzetten dat ik eentje uit eigen land bedoel 8-) 8-|[/quote]\r\n\r\nZo dan.\r\n\r\nVoor mij graag een foto van een \"wereldwonder\"
Link naar reactie
[img]http://www.moorsmagazine.com/images/Hanging-Gardens-of-Babylon.jpg[/img]\r\n\r\nGaan we ze alle zeven doen?\r\nDit zijn de hangende tuinen van Babylon.\r\n\r\nNavy: Is dat de burubodur? Volgens mij ook een wereldwonder, maar toch niet één van de officiële zeven?\r\n\r\nNog maar een wereldwonder dan... (één van de zeven wel te verstaan)
Link naar reactie
[quote=Snappie][quote=Modje][quote=reintje][quote=Modje]Niemand een plaatje van zijn/haar favoriete politicus? :roll:[/quote]\r\n\r\nVolgens mij heeft VSMW daarom Julius Ceasar geplaatst....[/quote]\r\n\r\nAch zo. Tsja die zie ik nou niet echt als politicus. En ik zal voortaan er dan duidelijk bijzetten dat ik eentje uit eigen land bedoel 8-) 8-|[/quote]\r\n\r\nZo dan.[/quote] (Y) Juist. Eens ;-) \r\n\r\n\r\n[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f4/Pharos_of_Alexandria.jpg[/img]\r\n\r\nPharos of Alexandria [Vuurtoren van Alexandria]\r\n\r\nDoe nog maar 1 van die officiele wereldwonderen :-)
Link naar reactie
Mijn wonder van nu is toch echt wel;\r\n\r\n[img]http://www.sloebiedoebie.nl/Keltic/KelticCid1.jpg[/img]\r\n\r\nHier ongeveer 6 weken.....\r\n\r\nEn wat nu zo is;\r\n\r\n[img]http://www.sloebiedoebie.nl/Keltic/KelticCid2.jpg[/img]\r\n\r\n6 Maanden :d \r\nWat gaat dat hard!\r\n\r\nEn nog een bijkomend wonder;\r\n\r\n[img]http://www.sloebiedoebie.nl/Keltic/KelticCid3.jpg[/img]\r\n\r\nHet schapendrijven zit er gewoon al in... puur instinct (H) \r\n\r\nIk wil van nog wel iemand zijn/haar wonder zien.
Link naar reactie
Hmz.. ook hier een \"forbidden\", oftewel, niet beschikbaar.\r\n\r\nDe vraag: \"Ik wil van nog wel iemand zijn/haar wonder zien\"..\r\nOftewel; daar gaan we weer op in ;)\r\n\r\nHaha.. ik houd ook heeel erg van dieren, maar door m\'n (overigens lichte) vorm van Astma, is dat moeilijker. Vissen etc. (en dieren buiten) mogen wel, maar verder niet veel. Helaas dat m\'n moeder/broertje niet erg van dieren houden, en m\'n vader ook niet super (al was hij de zoon van z\'n vader :lol: ; een boer)
Link naar reactie
[quote=Thijs][img]http://misheli.image.pbase.com/u34/tim32225/upload/37601233.P1000381Aci70.jpg[/img]\r\n\r\nDe muziek die Michael W Smith maakt vind ik echt zo mooi, soms echt een wonder[/quote]\r\n\r\nOkay....\r\nMuziek van Michael W Smith\r\nVoor Thijs [url]http://www.dokterz.nl/modules.php?name=NukeView&file=tabcrawl[/url]\r\nOp het net is men naarstig op zoek naar akkoorden... nou... gevonden dus...
Link naar reactie
Het zou deze kunnen zijn;\r\n\r\n[img]http://www.partyxplosion.be/cataloog/75084.jpg[/img]\r\n\r\nMaar ook deze;\r\n\r\n[img]http://www.thebreadbasket.org/images/slaapmutsje_vb.jpg[/img]\r\n\r\nOf zoiets;\r\n\r\n[img]http://wilri-degit.nl/winkel/images/tequila%20en%20gin/bokma_zeer_oude.jpg[/img]\r\n\r\nDus kies er maar eentje uit..... :mrgreen: \r\n\r\nDoe mij maar een slaapwandelaar....
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...