Ga naar inhoud

Geef me een pic


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Die is leuk! Ik vond er nog eentje;\r\n[img]http://blogsimages.skynet.be/images/000/043/186_Pharao%20aan%20de%20afwas.jpg[/img]\r\n\r\nEn deze is ook heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel energie zuinig;\r\n\r\n[img]http://www.blue-adventures.com/FOTOQUOT/VAKANTIE/afwas_l.jpg[/img]\r\n :mrgreen: \r\n\r\nHier dan heel veel afwas om in de machine te zetten;\r\n\r\n[img]http://gallery.nedworks.org/albums/kamer20031222/aai.sized.jpg[/img]\r\n\r\nIk wil graag een foto van je bezigheid van vandaag :-)
Link naar reactie
  • Reacties 2,7k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2668

Zo.. helemaal foto moeten verkleinen.\r\nHandig, die powertool van microsoft windows..\r\n\r\nHierbij; mijn werkplaats, en waar \'k de hele dag al werk zo\'n beetje..\r\nZwargemaakt even de telefoonnummers.. (haha.. zal wel vervelend zijn als die uitlekken hè)\r\n\r\nDoe mij ook maar een foto van jouw werkplaats van je hobby.\r\n\r\nP.S. Ik had m\'n digicam gisteren opgeladen, en nú is \'t batterij nog steeds niet leeg :mrgreen: :mrgreen: (proud) (proud) .. normaal is dat ding al weer leeg na 1 dag, dus \'k ben al trots.\r\n\r\nZijn batterijen van 1800 mAh.. kan het daaraan liggen? (merk: Trust.. DON\'T TRUST IT)\r\n\r\nNou ja zeg.. 0,8 Kilobyte te veel.. (iemand Bert Visscher gezien zaterdag??)
Link naar reactie
[quote=reintje]\r\nWat raar.... ik zie helemaal geen plaatje. Wel een link als ik op het quotesymbool druk en als ik die link in de adresbalk plak krijg ik dit:\r\n[url]http://127.0.0.1:1036/clear.cgi?[/url]\r\n\r\nDaar snap ik dus geen jota van. Ik ga op zoek naar een harige kerel............\r\n\r\n[img]http://forum.computeridee.nl/images/0.gif[/img] :mrgreen:\r\n\r\nNu heb ik de avatar van Navy geplaatst... maar ik zie niks, ligt dat aan mij?[/quote]\r\n\r\nhoe komt het toch altijd als ik iets post dat niemand het dan kan zien? =(
Link naar reactie
[quote=VMSW](trouwens, waarom moet je Visscher belachelijk maken :()[/quote]\r\n\r\nDoet \'ie zelf wel.... (proud) \r\nIk vond Visscher vroeger vooral heel leuk maar op een gegeven moment viel \'ie teveel in herhaling. Maar ik vond het leuk om hem weer op tv te zien (Y) \r\nHeb laatst Jochem gezien..... :-| :mrgreen: ......... ken je die?
Link naar reactie
[quote]ehh, laat mij dan maar een kapot iets van trust zien. (het is idd een zuig merk)[/quote]\r\n\r\nBij de zoekterm: broken trust, krijg ik dit plaatje....\r\nDat laat ik maar es staan als eerbetoon aan de Indianen...\r\n\r\n\r\n[img]http://www.motherjones.com/news/feature/2002/03/broken_trust.jpg[/img][\r\n\r\nGeef mij maar een mooie muis.....
Link naar reactie
@Animal; ja.. niet aan gedacht.. maar die van mij gebruikt eigenlijk altijd de flits. Alleen niet als er genoeg licht is.. en dat is er (vooral binnen) nooit..\r\n\r\nJaha.. Bl4ast; het leek zo ;) nee hoor.. maakt niet uit\r\nDank modje voor jouw mening :D, en inderdaad: hij maakt zichzelf alsmaar belachelijk, maar dat maak \'t op een of andere manier ook wel leuk.\r\n\r\nJochem ken \'k niet.\r\n\r\nMaar ja; mevrouw Reintje zoekt een muis, dus hierbij; een muis.\r\n[img]http://www.sint-vincentiusinstituut-anzegem.be/images/muis%202.gif[/img]\r\n\r\nDoe mij maar een foto van Jochem (mits iemand hem kent..)
Link naar reactie
Het jongerencentrum \"Gryphus\", waar ik het gebouw mee deel, heeft bijna elke maand een cabaretavond. Ofschoon Jochem zichzelf meer als komiek ziet heeft ook hij er al eens op het podium gestaan met deze show:\r\n[img]http://www.krullenbol.nl/images/pers2.gif[/img]\r\nLaat mij maar de minister zien die het meest betrapt is op onwaarheid spreken (netjes gezegd, hè?).
Link naar reactie
Haha.. muis, verstandig.. maar \'k heb geen last van druk praten ;), \'k doe het zelf vaak ook... :$..\r\nJa, \'k ben ook net begonnen met Bert Visscher op te nemen, maar \'t stomme is; al 2 pogingen zijn mislukt; eerste keer was \'k 10 minuutjes te laat begonnen, en bij een andere stond hij nog op zomertijd.. miste ik ook een stuk (cry) \r\nDus \'k heb nu allerlei halve stukken; heel jammer..
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...