Ga naar inhoud

Geef me een pic


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,7k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2668

[quote=reintje]En vervolgens ligt de boel weer plat :mrgreen: \r\n\r\nKom op mensen.... zo\'n leuk topic.... \r\nOp uitnodiging van Navy mag Gekwordikervan weer een onderwerp vragen....[/quote]\r\n\r\nIk dacht dat ik al geweest was, fobie van schoonmoeders?\r\n\r\nMaar okay okay, ik bedenk wel weer wat.\r\nUhm uhm ....\r\n\r\nHet beste computer magazine wat in Nederland te verkrijjgen is.
Link naar reactie
[quote=ferret]Dit is echt een inkoppertje.\r\nEn wat is het slechtste blad dan? Laat maar zien.....[/quote]\r\n\r\nHmmm is dit echt de beste..ik weet het niet hoor. Om de eer aan CI te houden zou ik zelf altijd zeggen we zijn de op één na beste. Mede door dat je anders een strijd krijgt met andere magazine\'s en willen dat dan gelijk getest hebben. \r\n\r\nKijk hier gaat het natuurlijk om persoonlijk voorkeur, wat de consument vind maar het blijft een gevaarlijk item. In onze burt zijn al diverse bladen bij het gerecht gekomen en de strijd verloren hebben, maar zo ver zal het in Nederland wel niet gaan.
Link naar reactie
[quote=Gekwordikervan][quote=ferret]Dit is echt een inkoppertje.\r\nEn wat is het slechtste blad dan? Laat maar zien.....[/quote]\r\n\r\nHmmm is dit echt de beste..ik weet het niet hoor. Om de eer aan CI te houden zou ik zelf altijd zeggen we zijn de op één na beste. Mede door dat je anders een strijd krijgt met andere magazine\'s en willen dat dan gelijk getest hebben. \r\n\r\nKijk hier gaat het natuurlijk om persoonlijk voorkeur, wat de consument vind maar het blijft een gevaarlijk item. In onze burt zijn al diverse bladen bij het gerecht gekomen en de strijd verloren hebben, maar zo ver zal het in Nederland wel niet gaan.[/quote]\r\n\r\nIk ben dan ook een tevreden lezer (proud)\r\nDaarom vraag ik ook of iemand een slecht blad weet, dat is dan de mening van degene die het post.
Link naar reactie
[quote=Gekwordikervan][quote=ferret]Dit is echt een inkoppertje.\r\nEn wat is het slechtste blad dan? Laat maar zien.....[/quote]\r\n\r\nHmmm is dit echt de beste..ik weet het niet hoor. Om de eer aan CI te houden zou ik zelf altijd zeggen we zijn de op één na beste. Mede door dat je anders een strijd krijgt met andere magazine\'s en willen dat dan gelijk getest hebben. \r\n\r\nKijk hier gaat het natuurlijk om persoonlijk voorkeur, wat de consument vind maar het blijft een gevaarlijk item. In onze burt zijn al diverse bladen bij het gerecht gekomen en de strijd verloren hebben, maar zo ver zal het in Nederland wel niet gaan.[/quote]\r\n\r\nGelukkig hebben we hier in nederland nog altijd vrijheid van meningsuiting.
Link naar reactie
[quote=ferret][quote=Gekwordikervan]ik denk dat iedereen deze wel kan gebruiken. BTW zo staan ze bij mij inde huiskamer er allemaal bij, doe ik dan iets niet goed[/quote]\r\n\r\nDe slakken er tussen uit peuteren :mrgreen: \r\nEn wat voor pic wil je hebben????[/quote]\r\n\r\nIki sla deze ronde eens ff over en laat het over aan een ander anders is de topic alleen maar met mij en reintje en ferret (A)
Link naar reactie
[url]http://www.tropical-island.de/CPT%20Cape%20Town%20Waterfront%20Two%20Oceans%20Aquarium%202%20b.jpg[/url]\r\n\r\nIk wou eigenlijk een foto van m\'n eigen aqarium maken, maar ehm.. m\'n digicam is ALTIJD nét op als \'k een foto wil maken.. (serieus; hij is altijd zó snel weer leeg :-@ , TRUST.. don\'t trust it ;)\r\n\r\nDoe mij maar een foto van jouw ideale computer (computerplek).. waar jij het liefste zou zitten :)\r\n\r\n@reintje; ik denk dat die hond wel meerdere prijzen verdient; die ziet er lief uit, en ziet er ook trouw uit..
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...