Ga naar inhoud

Geef me een pic


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,7k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2668

[img]http://www.bubblegum.nl/bgtv/gfx/bubblenieuws/schaep.jpg[/img]\r\n\r\nHet beroemde TV café Het schaep met de 5 poten.\r\nEen echt schaap met 5 poten kon ik niet vinden, wel een kalf en een olifant.\r\n\r\nGeef mij maar een leuke hal in zwart/wit\r\n\r\n\r\n(ik ga binnenkort verhuizen en dan kan ik wat ideeën opdoen...)\r\n\r\n\r\n-edit-\r\n\r\nHé... in het Frans toch nog gevonden:\r\n\r\n[img]http://www.mouton-a-cinq-pattes.info/mouton-a-5-pattes.png[/img]
Link naar reactie
[quote=Gekwordikervan][quote=reintje]@gekwordikervan: complimenten; goed gevonden![/quote]\r\n\r\nHij schijnt ook echt te bestaan in het Ripley\'s Believe it or Not Museum, Myrtle Beach, SC. Dus ik zal daar eens een bezoekje gaan wagen, misschien kom je er nog wel meer gekke dingen tegen.[/quote]\r\n\r\nKlopt.... ik vroeg er naar omdat ik net iets had gezien op Amazing Animal Video\'s van Animal Planet; dus er bestaat ook nog een levende.
Link naar reactie
[quote=Gekwordikervan][quote=reintje]@gekwordikervan: complimenten; goed gevonden![/quote]\r\n\r\nHij schijnt ook echt te bestaan in het Ripley\'s Believe it or Not Museum, Myrtle Beach, SC. Dus ik zal daar eens een bezoekje gaan wagen, misschien kom je er nog wel meer gekke dingen tegen.[/quote]\r\n\r\nWanneer ik in Florida ben (waarschijnlijk juni) zal ik eens gaan kijken bij Ripley\'s en wat foto\'s maken (als het mag natuurlijk (A) )
Link naar reactie
@ferret\r\n\r\nIn juni pas, das wel erg lang dan raakt het wellicht in de vergetelheid. Ik zal eens kijken of ik de auto kan pakken en er van de week eens heen rijden. Leuk uitstapje voor het gezin. \r\n\r\n@Benedykt\r\n\r\nDit is wel een heel druk verkeerspunt. Maar of het nu het drukste is in Nederland durf ik niet te zeggen.\r\nHet ligt namelijk ook aan de weg omstandigheden. Ik weet nog dat tussen Naarden en Bussum het behoorlijk druk kon zijn. Dus hiervan dus dit plaatje.\r\n\r\nGraag wou ik dan het eerste vliegende vliegtuig dat passagiers kon vervoeren.
Link naar reactie
[img]http://kleioscoop.digischool.nl/wright.jpg[/img]\r\n\r\nEr kon 1 passagier bij ;).. dus \'t is wel een passagiersvliegtuig.\r\nEn als ik de definitie van \'van dale\' heel strikt neem:\r\npas·sa·gier (de ~ (m.), ~s)\r\n1 persoon die zich laat vervoeren per trein, boot, auto enz.\r\nDan blijkt het ook gewoon iemand te zijn die zelfs al chauffeur is.\r\nReden: \'zich laat vervoeren\' > HIJ doet eigenlijk niks, het \'voertuig\' doet alles voor hem.\r\nI\'m right, or not?\r\n(\'k neem taal soms heel stikt :P)\r\n\r\nIk heb een leuke vraag, misschien kan er nog wat mee gedaan worden.. IK wil heel graag een mooi logo voor het \'computeridee forum\'. Verzin wat leuks, en maak wat leuks dat zó als logo kan gebruikt worden voor de CID-forum site. (niet verzekerd dat het gaat gebeuren hoor..; \'k vind het gewoon leuk).\r\n\r\nMisschien leuk om daar een t-shirt van te maken, modster en admin?\r\n(\'k moet soms naar de stad, en dan moet \'k altijd weer wat kopen, anders kom \'k de stad niet uit :-@ , dus zo kan je makkelijk aan een t-shirt komen; gewoon \'plaatje\' inleveren, en ze maken voor je een t-shirt :).. misschien een leuk idee voor mij ;)
Link naar reactie
[quote=Gekwordikervan]@ferret\r\n\r\nIn juni pas, das wel erg lang dan raakt het wellicht in de vergetelheid. Ik zal eens kijken of ik de auto kan pakken en er van de week eens heen rijden. Leuk uitstapje voor het gezin. \r\n\r\n[/quote]\r\n\r\nWil ik ook (cry) (cry) (cry) \r\nMijn vakantie in Florida had net voorbij geweest, ik heb deze helaas wegens familie omstandigheden moeten annuleren. Nu proberen we in juni te gaan. Wanneer jij het gevonden hebt, laat het dan even zien.\r\nBTW: Hoeveel mijl en uren is het rijden van jouw huis vandaan? Je woont toch vlak bij Graceland (Memphis)? Ik wil nl ook wel eens tijdens een vakantie vanuit Florida naar Memphis voor de muziek (I love Country)
Link naar reactie
[quote=ferret]BTW: Hoeveel mijl en uren is het rijden van jouw huis vandaan? Je woont toch vlak bij Graceland (Memphis)? Ik wil nl ook wel eens tijdens een vakantie vanuit Florida naar Memphis voor de muziek (I love Country)[/quote]\r\n\r\nHet is ongeveer 355 mile van Memphis naar Florida, dus omgerekent naar kilometers kom je ongeveer op 572 km. Dus dat is te doen in twee dagen. Al hoewel ik het in een dag rijd, maar goed wij zijn het hier gewent.\r\n\r\nIk zal zéér zeker foto\'s maken van Het Ripley Museum ,, denk dat het voor iedereen wel interessants is. Ook voor hen die niet naar de US kunnen.
Link naar reactie
[quote=VMSW]Ik heb een leuke vraag, misschien kan er nog wat mee gedaan worden.. IK wil heel graag een mooi logo voor het \'computeridee forum\'. Verzin wat leuks, en maak wat leuks dat zó als logo kan gebruikt worden voor de CID-forum site. (niet verzekerd dat het gaat gebeuren hoor..; \'k vind het gewoon leuk).\r\n\r\nMisschien leuk om daar een t-shirt van te maken, modster en admin?[/quote]\r\n\r\nIk zou zeggen; dien het bij de redactie in! Ik ga daar n.l. helemaal niet over.
Link naar reactie
[quote=Gekwordikervan][quote=ferret]BTW: Hoeveel mijl en uren is het rijden van jouw huis vandaan? Je woont toch vlak bij Graceland (Memphis)? Ik wil nl ook wel eens tijdens een vakantie vanuit Florida naar Memphis voor de muziek (I love Country)[/quote]\r\n\r\nHet is ongeveer 355 mile van Memphis naar Florida, dus omgerekent naar kilometers kom je ongeveer op 572 km. Dus dat is te doen in twee dagen. Al hoewel ik het in een dag rijd, maar goed wij zijn het hier gewent.\r\n\r\nIk zal zéér zeker foto\'s maken van Het Ripley Museum ,, denk dat het voor iedereen wel interessants is. Ook voor hen die niet naar de US kunnen.[/quote]\r\n\r\nHmm, de route volgens Google Earth van Tennessee naar Kissimmee is 683 mile (12 uur en 22 minuten). Wie heeft het bij het verkeerde eind? Ik vond het al een grote afstand van Miami naar Kissimmee. Net zo ver als van Rotterdam naar Parijs (500 km naar Disneyland Parijs). Maar ja, wij zijn die afstanden niet gewend.\r\nWat wel mooi is zijn de service stations langs de snelweg (turnpike), kunnen ze hier nog een voorbeeld aan nemen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...