Ga naar inhoud

Geef me een pic


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Deze simpele kan ik niet echt laten liggen, m\'n kans grijp ik ;)\r\nTrouwens, nog bedankt voor je reactie, reintje\r\n\r\n[img]http://www.hollandsbest.com/licorice/images/ah_32291_engelse.jpg[/img]\r\n\r\nJammer van het merk, maak ik gelijk reclame, maar volgens de huisregels mag dat, mits niet te veel..\r\n\r\nIkke wil graag een zelf gemaakt screenshot van een leuk computerspel.. eigenlijk heb ik liever een \'grappig\' screenshot van een leuk moment met de computer, maar deze is te moeilijk blijkbaar.\r\nHAAL de SCREENSHOT dus NIET van internet, maar maak hem zelf a.u.b... \'t maakt mij niet uit welk spel, doe maar je lievelingsspel ;)
Link naar reactie
  • Reacties 2,7k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2668

[img]http://www.duppen.nl/fotografie/reisverhalen/canada/foto/DSCF3896.jpg[/img]\r\n\r\nDe Terex Titan, de grootste dubbele wielas dump truck van de wereld, is in 1978 gebouwd door General Motors of Canada voor het vervoeren van grond uit de kolenmijnen rond Sparwood. Het heeft een ledig gewicht van 260 ton en een maximale laadcapaciteit van 350 ton. De truck wordt aangedreven door een 16 cilinder 3300 pk motor. In 1990 is de Terex Titan vervangen door een modernere en meer efficiëntere truck, de Caterpillar 797. Deze truck is kleiner in formaat, maar heeft een grotere laadcapaciteit. Vier jaar later is de Terex Titan gedoneerd aan de gemeente van Sparwood en sindsdien is hij door iedereen te bewonderen.\r\n\r\nDoe maar een paarse mini.
Link naar reactie
Je kan hem weghalen, je kan de laatste post van jezelf verwijderen (staat een kruisje naast het \'modulator waarschuwen\' en quote... verwijder even de laatste 2 berichten van je, ben je er gelijk vanaf..\r\n\r\nLees je overigens de KIJK?\r\nVorig jaar stond er een artikel, en toen was er nog een andere groter, maar dat maakt mij niet uit hoor.. \'k weet ook niet meer hoe die heet.. Welk plaatje wil je??
Link naar reactie
[quote=VMSW]Zozo.. lekker aan \'t patience..\r\nBedankt!! DA\'s inderdaad een leuk spel ;)\r\n\r\nVraag: waarom gebruik je niet je nieuwe pc?\r\nIs hij toch niet zo goed als je dacht ;)\r\n\'k neem aan dat je nu wel WXP hebt...[/quote]\r\nNou, dat zit zo:\r\nOp de zaak waar ik mijn favoriete spel postte werk ik met een oude PII-350 met Win98SE. Dat heeft zijn reden: de vorige, een PIII-650, is bij een inbraak gestolen.\r\nThuis staat de nieuwe dus. En bevalt uitstééékend!
Link naar reactie
[quote=VMSW]Je kan hem weghalen, je kan de laatste post van jezelf verwijderen (staat een kruisje naast het \'modulator waarschuwen\' en quote... verwijder even de laatste 2 berichten van je, ben je er gelijk vanaf..\r\n\r\nLees je overigens de KIJK?\r\nVorig jaar stond er een artikel, en toen was er nog een andere groter, maar dat maakt mij niet uit hoor.. \'k weet ook niet meer hoe die heet.. Welk plaatje wil je??[/quote]\r\n :lol: Tot jij je bericht plaatste: toen was verwijderen onmogelijk! :-P \r\nLeuk hè: wil je daarop wijzen, maak je het tegelijkertijd onmogelijk. En VSMW maar zoeken naar zijn kruisje! (proud)
Link naar reactie
De tweede engel blies op zijn bazuin. Iets dat eruitzag als een grote berg, waar de vlammen uitsloegen, werd in zee gegooid. Een derde deel van het water werd bloed, een derde deel van alle in zee levende wezens ging dood en een derde deel van de schepen verging.\r\n\r\nGoogle is echt goed man!!!\r\n\r\nOh ja, heb toch liever een lekker ding hoor!\r\n\r\n@thijs,\r\n\r\nOm je bijbelkennis te testen is dit spel een leuke:\r\n\r\n[url]http://www.virtuegames.com/nacah/[/url]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...