Ga naar inhoud

Geef me een pic


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,7k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2668

[quote=nybble][img]http://www.cikadenet.dk/cuba/Images/Raket%201962.jpg[/img]\r\n\r\nIs dit een SAM raket?\r\nOok hier weer geen echt bewijs......\r\n\r\nIk wil een grote bos bloemen.[/quote]\r\n\r\nHet geeft niet Nybble. Als je niet bekend met die dingen. Ik heb er ooit 1 achter me aangehad in Afghanistan, toen ik daar was en F18 vloog.\r\n\r\nMaar dit is dus een S.A.M. rocket. ook wel genaamd. Selfguided Armed Missle.
Link naar reactie
Ben jij die man die je daar half ziet (helemaal rechts)?\r\nMooi groot vliegtuig, maar wat als er problemen zijn?\r\nLijkt mij niks.. vooral niet als je over onveilige \'area\'s\' vliegt..\r\n\r\nIn computerspellen is het heerlijk te vliegen, maar da\'s niet echt.\r\nDan is het niet erg neergeschoten te worden (dan ben je alleen maar \'even\' dood.. \'t lijkt me veel erger in \'t echt!
Link naar reactie
In mijn gloriejaren ;-) bij de Koninklijke Marine stond SAM voor Surface to Air Missile. Als schip was vooral een SSM, Surface to Surface Missile, belangrijk, gevaarlijk dus. Ik droeg mijn steentje als telegrafist (korporaal) bij aan de verdediging in EOV ofwel Electronische OorlogsVoering (Electronic Warfare). Maar dat is al 32 jaar(!!) geleden.
Link naar reactie
[quote=Flater]En Gekwordikervan, wat wil jij graag zien? :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nVMSW is aan de beurt :mrgreen: Er kwamen even wat belangrijke mededelingen tussendoor van de anderen....\r\n\r\n\r\n\r\n[quote]De vraag van mij om een plaatje:\r\nDoe mij maar een ZELF GEMAAKT screenshot van een grappig moment van jouw computer... \'k ben benieuwd[/quote]\r\n\r\nIk vind het een hele leuke vraag, maar ik bewaar zoiets nooit zo lang... :-|
Link naar reactie
[quote=Gekwordikervan][quote=VMSW]Wow.. vlieg jij F18\'s?\r\n\r\nDe vraag van mij om een plaatje:\r\nDoe mij maar een ZELF GEMAAKT screenshot van een grappig moment van jouw computer... \'k ben benieuwd[/quote]\r\n\r\nHier een screenshot van mijn pc. Ja hier sta ik zelf ook op. In het achterste gedeelte van de F18.[/quote]\r\n\r\nHé......da\'s leuk zeg...wat is je call sign?
Link naar reactie
[quote=Muis][quote=Gekwordikervan][quote=VMSW]Wow.. vlieg jij F18\'s?\r\n\r\nDe vraag van mij om een plaatje:\r\nDoe mij maar een ZELF GEMAAKT screenshot van een grappig moment van jouw computer... \'k ben benieuwd[/quote]\r\n\r\nHier een screenshot van mijn pc. Ja hier sta ik zelf ook op. In het achterste gedeelte van de F18.[/quote]\r\n\r\nHé......da\'s leuk zeg...wat is je call sign?[/quote]\r\n\r\ndas leuk dat iemand daar eens naar vraagt. Mijn call name is \"Six Killer\" en dat is niet van Rengade, de serie.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...