Ga naar inhoud

Geef me een pic


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Voor Reintje:\r\n[URL=http://imageshack.us][img]http://img372.imageshack.us/img372/6900/duizend20wegen20naar20geluk8lm.jpg[/img][/URL]\r\n\r\nVoor Snappie:\r\n\r\n[URL=http://imageshack.us][img]http://img372.imageshack.us/img372/5780/img31253da.jpg[/img][/URL]\r\n\r\nHet wordt weer kouder, doe mij maar een gebreide borstrok (proud) (proud) :mrgreen:
Link naar reactie
  • Reacties 2,7k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2668

Leuk gevonden Muis, ik heb me een breuk gezocht naar die borstrok van jou :-@ :-@ Ik kon deze niet eens via een link laten zien.\r\n\r\n\r\n\r\nDoe mij dan maar een wand vol met hangsloten\r\n\r\n@Reintje: wat was er mis met mijn Eleanor Mustang uit 1973 ( Gone in 60 seconds) :-| Er stond zelfs bij dat deze van Gone in 60 seconds was en de auto is identiek aan de jouwe (alleen wat kleiner :mrgreen: )
Link naar reactie
[quote]@Reintje: wat was er mis met mijn Eleanor Mustang uit 1973 ( Gone in 60 seconds) Teleurgesteld Er stond zelfs bij dat deze van Gone in 60 seconds was en de auto is identiek aan de jouwe (alleen wat kleiner Mr. Green ) [/quote]\r\n\r\nPotjandozie.... Goed dat je daar op terugkomt ferret... Ik zag staan \"Gone in 60 seconds....\", je had het nog even over een bel ipv een b [u]a[/u]lspel en heb echt de link niet gelegd op dat moment met de Mustang.... :-$ :-$ :-$ Wat kan een vos toch uitblinken in domheid :lol:
Link naar reactie
[quote=Gekwordikervan]Het is het niet helemaal, maar sommige dingen zijn lastig te vinden. Zoals een wand met hangsloten haha\r\n[/quote]\r\n\r\nOp mijn werk kijk ik tegen zo\'n wand aan vol met veiligheidssloten dus daarom dacht ik: laat maar zien :mrgreen: \r\nHad er al een vermoeden van dat het niet zou lukken. Jouw plaatje vond ik ook leuk\r\n\r\n[quote=Reintje]Potjandozie.... Goed dat je daar op terugkomt ferret... Ik zag staan \"Gone in 60 seconds....\", je had het nog even over een bel ipv een b alspel en heb echt de link niet gelegd op dat moment met de Mustang.... Wat kan een vos toch uitblinken in domheid [/quote]\r\n\r\nGeeft niet Reintje, overkomt iedereen wel eens ;-) :lol:\r\n\r\n\r\nOok de tostie was weer flink zoeken.\r\n\r\nDoe mij iets makkelijks, een ......*denkt diep na* ...bakbanaan
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...