Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Hoe ik het kan doen maakt mij niet uit, maar ik wil van een wmv bestand naar een DVD gaan. Hoe kan ik dit doen, maar dan zonder reclame en/of reclame in het filmpje. Het is maar voor 1 film, dus het mag een demo zijn, waarbij je bijv. 10 dagen \'zonder beperkingen\' kan werken.\r\n\r\nDit filmpje heb ik gemaakt met Windows Movie Maker, maar ik wil die op DVD hebben.\r\n\r\nIk wil graag van een *.wmv bestand, naar een DVD gaan. Hiervoor heb je zo\'n conventeerprogramma nodig, maar aangezien ik het waarschijnlijk maar nodig zou hebben voor 1 filmpje, of misschien 2, zou ik graag ergens een gratis manier willen vinden. Ik heb écht al mijn best gedaan dit te vinden op het internet, alleen telkens krijg ik het probleem dat:\r\na. er staat midden in de convertatie een \'reclame\' voor het programmatje\r\nb. Je kan bijv. maar 2 minuten conventeren\r\n\r\nHet filmpje is 5 minuten lang, niet eens zo groot, maar het zou toch naar een DVD moeten. Opzich heb ik al een programma om van MPEG 1/2 naar DVD te gaan, dat ook zeker goed werkt, maar dan moet ik alsnog een conventeerprogramma vinden hoe ik van wmv naar MPEG kom.
Link naar reactie
[url]http://www.allformp3.com/wmv-to-dvd.html[/url]\r\n\r\n[url]http://www.handyarchive.com/free/wmv-to-dvd/[/url]\r\n\r\n[url]http://www.mymusictools.com/video_tools_31/ultra_wmv_converter_21948.htm[/url]\r\n\r\n[url]http://www.softforall.com/Multimedia/Video/WMV_to_AVI_MPEG_DVD_WMV_Converter07070294.htm[/url]\r\n\r\n[url]http://drn.digitalriver.com/product.php%5Bid%5D87585%5Bcid%5D192%5BSiteID%5Ddriverguide[/url]\r\n\r\n[url]http://www.download.com/WMV-to-AVI-MPEG-WMV-VCD-SVCD-DVD-Converter/3000-2194_4-10396362.html[/url]\r\n\r\nNou, zoek maar een leuke uit zou ik zo zeggen :mrgreen:\r\nIk weet niet waar je mee brandt , maar met nero kom je ook een heel eind.
Link naar reactie
Je hebt nero vision express? Nou dan wordt het heel simpel.\r\n\r\n1. open vision express.\r\n2. Ga met je muis op dvd maken staan.\r\n3. Klik op dvd video.\r\n4. Klik op videobestanden toevoegen en er opend zich een venster.\r\n5. Zoek in dit venster het filmbestandje dat je wilt conventeren op en dubbelklik hierop. het bestand staat nu als het goed is in het grote venster.\r\n6. Klik op volgende\r\n7. Klik op volgende\r\n8. Klik op volgende\r\n9. Klik in het geopende scherm op branden naar, en selecteer je brander en klik op branden (of selecteer een map en converteer daar naar toe en brandt later)\r\n\r\n10. Of lees de gebruiksaanwijzing van Nero vision express\r\n[URL=http://img8.echo.cx/my.php?image=naamloos5rb.jpg][img]http://img8.echo.cx/img8/5153/naamloos5rb.th.jpg[/img][/URL]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...