Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=reintje;331365]Potverdrie Argus.... daar moest ik eerst een plaatje van maken en roteren om het te kunnen lezen... :D\r\nMaar om op jouw vraag terug te komen (je wist gewoon dat ik de moeite zou nemen hé?:D)... \r\nEr is een onderdeel niet leverbaar en omdat het systeem met zorg is samengesteld hebben we nog even geduld. Als het ons te lang duurt, vraag ik wel mijn geld terug hoor, want ik had gehoopt dat de kids er tijdens de vakantie plezier van zouden kunnen hebben (je merkt ik probeer heel omslachtig de vraag niet te verraden... :p)[/QUOTE]O, ik kan zulke dingen wel lezen maar langzamer dan gewoon.
Link naar reactie
[QUOTE=Navy;331366]Zeg grappenmaker, betaal je ook mijn fysiotherapeut? [IMG]http://forum.computeridee.nl/images/icons/icon1.gif[/IMG] \r\nIk moet op m\'n kop gaan staan om het te lezen! [IMG]http://forum.computeridee.nl/images/icons/icon11.gif[/IMG][/QUOTE]Zo aan je foto te zien kan op je kop staan voor jou nooit moeilijk zijn.
Link naar reactie
[quote=hj1;331399]Hé Reintje, dat onderdeel is dat soms je processor? \nZo ja, dat is bij mij nl. ook het probleem.\nHeb de Intel e6750 bestelt....en die komen de 22e binnen en dan duurt het nog \neen paar (:rolleyes: ) werkdagen voordat zij hem hebben....[/quote]\n\nIk had inderdaad de AMD x2 5000 besteld. Was niet meer leverbaar en in overleg de x2 5600 genomen (de meerprijs gedeeld door leverancier en klant). Die is inmiddelds wel binnen. Het probleem hier is nu de kast Antec Midi Tower Sonata III Life Style ATX 500W (zwart).
Link naar reactie
[quote=reintje;331437]Ik had inderdaad de AMD x2 5000 besteld. Was niet meer leverbaar en in overleg de x2 5600 genomen (de meerprijs gedeeld door leverancier en klant). Die is inmiddelds wel binnen. Het probleem hier is nu de kast Antec Midi Tower Sonata III Life Style ATX 500W (zwart).[/quote]\nDe \"Antec Midi Tower Sonata III Life Style ATX 500W (zwart)\", daar kan een hoop in, dat zie je zo! [IMG]http://forum.computeridee.nl/images/icons/icon10.gif[/IMG]
Link naar reactie
[quote=Navy;331450]De \"Antec Midi Tower Sonata III Life Style ATX 500W (zwart)\", daar kan een hoop in, dat zie je zo! [IMG]http://forum.computeridee.nl/images/icons/icon10.gif[/IMG][/quote]\n\n... en dan kun je nagaan... alles wat er in moet is er, maar de ombouw niet :(. Nou ja... nog een weekje geduld en dan trek ik echt aan de bel daar, want we hebben 5 juli al besteld.
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;331477]... en dan kun je nagaan... alles wat er in moet is er, maar de ombouw niet :(. Nou ja... nog een weekje geduld en dan trek ik echt aan de bel daar, want we hebben 5 juli al besteld.[/QUOTE]\r\n\r\nTja ik heb hem bij Azerty besteld en die hebben hem gewoon op voorraad......:rolleyes: \r\n\r\n[URL=\"http://www.azerty.nl/producten/product_detail/51/33476/sonata-iii.html\"]http://www.azerty.nl/producten/product_detail/51/33476/sonata-iii.html[/URL]\r\n\r\n[QUOTE]btw, goede timing \r\n[/QUOTE]\r\nWat bedoel je Richt?
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;331477]... en dan kun je nagaan... alles wat er in moet is er, maar de ombouw niet :(. Nou ja... nog een weekje geduld en dan trek ik echt aan de bel daar, want we hebben 5 juli al besteld.[/QUOTE]\r\n\r\nach, t\'is dat je voeding er niet is anders had je alles al kunen instaleren, heb zo vaak een pc zonder kast draaiend.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...