Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=Navy;328971]Nee nee! Ik geloof nooit dat Sjouwer boos is. Hooguit teleurgesteld. Maar ja, moet-ie het sleuteltje ook maar niet bij zich houden. [IMG]http://forum.computeridee.nl/images/icons/icon12.gif[/IMG][/QUOTE]\r\n\r\nheb een extra sleutel besteld, die komt in het kleine sleutel kastje naast de machine, waar ook de sleuten van de voorraad kast ligt.
Link naar reactie
[quote=Richt;328982]heb een extra sleutel besteld, die komt in het kleine sleutel kastje naast de machine, waar ook de sleuten van de voorraad kast ligt.[/quote]\n\nOwww daar :D:D. Ik las het eerste stukje en snapte niet waar je bedoelde, maar toen las ik verder dan mijn (liar)is, en toen wist ik het :)
Link naar reactie
waar gaat het heen met de maatschappij?\r\nik was rond half 6 vanafond in de stad en terweil ik langs een paar gemeente werkers loop zegt een meisje van 12 tegen een van hen (een vriend van mij die daar voor de zomer werkt) vanuit de auto van haar moeder \"gaa je moeder p**p*n\" zeggen die vent en zijn collega\'s er wat van begint die moeder hem ook uit teschelden dat hij zijn luie tering reet van de weg moet haalen (hij was voor de auto gaan staan).\r\n\r\nik snap er niks meer van, als ik zo iets zou zeggen in het bij zijn van mijn ouders zou ik er van langs krijgen ?! kan iemand mij vertellen waarom er tegen woordig zulk onopgevoed volk op de wereld rond loopt? en waarom die raare moeder het goed keurt?
Link naar reactie
Sorry :|:|:|..\n\nTis toch niet te geloven hoe asociaal die kinderen van tegenwoordig zijn :s.\n\nHad laatst ook over met m\'n moeder dat die meiden van 12/16 zo bloot gekleed zijn. Weet niet precies hoe ik het moet verwoorden, maar ze gedragen zich alsof ze al volwassen zijn. Moesten mijn ouders niet proberen vroeger om zo gekleed te gaan, zeiden ze.
Link naar reactie
Maar wie is er nu echt verantwoordelijk voor die kinderen van 12 Ultimate...? en ken je ook hun moeder? Misschien is dat ook iemand die meer geeft om uiterlijkheden dan om inhoud.\n\nKijk nu eens naar de muziekzenders op TV (zoals MTV).... 20 jaar geleden zou je al die zangeressen strippers noemen... (en niet alleen de PusyCatDolls hoor)\n\n\n\n(en ja.... er zijn natuurlijk uitzonderingen... er zijn ook ouders die echt voorbeeldig zijn en toch ontsporen de kids...)
Link naar reactie
[quote=Ultimate;329433]Sorry :|:|:|..\n \nTis toch niet te geloven hoe asociaal die kinderen van tegenwoordig zijn :s.\n \nHad laatst ook over met m\'n moeder dat die meiden van 12/16 zo bloot gekleed zijn. Weet niet precies hoe ik het moet verwoorden, maar ze gedragen zich alsof ze al volwassen zijn. Moesten mijn ouders niet proberen vroeger om zo gekleed te gaan, zeiden ze.[/quote]\n \nNee ,ze gedragen zich niet als vvolwassen (al denken ze dat zelf wel) ,maar sommige lopen er gewoon bij als hoertje\'s.
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;329435]Maar wie is er nu echt verantwoordelijk voor die kinderen van 12 Ultimate...? en ken je ook hun moeder? Misschien is dat ook iemand die meer geeft om uiterlijkheden dan om inhoud.\r\n\r\nKijk nu eens naar de muziekzenders op TV (zoals MTV).... 20 jaar geleden zou je al die zangeressen strippers noemen... (en niet alleen de PusyCatDolls hoor)\r\n\r\n\r\n\r\n(en ja.... er zijn natuurlijk uitzonderingen... er zijn ook ouders die echt voorbeeldig zijn en toch ontsporen de kids...)[/QUOTE]\r\n\r\nHaha Reintje, klopt, het waren ook de Dolly Dots. En wat dacht je van Buck Fizz, tijdens het Euro Song Festival in de jaren 70. Daar stonden die meiden te zingen zonder ondergoed. Dus wat is er nu aanstootgevend. De tijd veranderd, de mensen vernaderen en soms niet ten goede.
Link naar reactie
@animal, jij zegt wat ik denk.\n\n@Reintje, nee ken niet hun moeders, maar van eentje wel. En die besteed meer aandacht aan zichzelf dan aan de kinderen. En zij kleedt zich ook zo, dus daar doet haar dochter het wel van na idd. \n\nBen met je eens over die clips. Zeker die jongere meiden/meisjes zijn daar gevoelig voor. Hun idool willen ze dan na doen, maar voor de jongens geldt denk ik wel hetzelfde. Als je bijv. die hiphoppers, r&b gozers ziet in hun te dure auto\'s met te grote huizen, willen ze dat allemaal nadoen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...