Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=Speeeedy;327575]Ga je dan met de auto heen en weer Ultimate? of kom je ook in Groningen wonen? \n \nWord zo langzamerhand echt wel ziek van die regen zeg! Heb je ook \'zomer\'vakantie :s\n \nGelukkig over 2 weken lekker naar Blanes, en daarna nog een weekje naar Kreta!! :mrgreen:\n \nWhoehooo :cool:[/quote]\n Als je 6 of 8 weken vakantie hebt ,en het regend een paar weken ,heb je niks te klagen.\nEr zijn ook mensen die maar twee weken vakantie hebben .
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Het blijft toch kl**** met dat weer hoor...\nIs de wedstrijd van Michaella op Wimbledon weer afgebroken!!\n\nGister keihard door de regen naar de trein gerend (bus was 10 minuten te laat dus had ik maar 1 minuut om over te stappen :s) moet ik nog 5 meter, gaan de dueren dicht, ik op dat knopje rammen... maar aaaaarghhhhhh en al die mensen in de trein maar vrolijk naar mij zwaaien... :neutral: Kon ik leuk nog 40 minuten wachten... \n(*volgende keer onthouden geen hakken aan te doen als met de trein moet :mrgreen: :mad:* (sowieso geen goed idee, er is me een keer een schoen tussen de trein en het perron gevallen toen ik de trein insprintte, mocht ik em niet wegpakken van de conducteur, pas als de trein weg was.. sta je daar met 1 schoen op het station :rolleyes:)) \n\nRelaxed dat je al een kamer hebt Ultimate, maar dat is zeker tijdelijk ivm die stage? Nouja, vanuit de stad kan je natuurlijk veel makkelijker andere woonruimte vinden :)
Link naar reactie
[quote=Speeeedy;327716]Een huis... en dat voor een student!! Is dat niet ongelofelijk duur? tenzij het ver van het centrum is natuurlijk....[/quote]\n\nZal ff uitleggen ;).\n\nKlasgenoot (vraag maar ff aan je vriend wie ;), weet het wel :p) van mij die gaat ook dezelfd studie doen. Zijn zus heeft een huis in Groningen, van der ouders gekregen, maar zij woont bij der vriend in huis, dus huis staat eigenlijk leeg, op die jongen na dan, maar ja die gaat op stage dus gaan hij (klasgenoot) en ik in dat huis. Heb ik boven (2e etage) 2 kamers. En hij heeft op dan op de 1e etage een kamer + de woonkamer beneden. Verder is washok, toilet, douche en keuken gedeeld.
Link naar reactie
Hmm, ja ik moet toch zeggen dat de meeste mensen die ik ken een aardig relaxte, mooie en grote kamer hebben... Maar daar betaal je natuurlijk ook wel genoeg voor!. Voorzieningen zijn natuurlijk ook goed, anders wordt de huisbaas aangeklaagd... :p\nAlhoewel er nog wel steeds studenten zijn die in enorme puinzooien en viezigheid wonen, ik was laatst nog bij iemand die de stofzuiger op de wc had staan en die blijkbaar ook nooit gebruikte *-)\n\nMaar, ja\nWij komen tegenwoordig ook om in de fruitvliegjes :neutral: 1 keer een verrotte banaan!!! (N)\n\nWat kapsones betreft... er zijn zelfs genoeg studentenhuizen met vaatwasser! Ik denk dat dat weinig met kapsones te maken heeft, maar meer met het feit dat de jeugd van tegenwoordig gewoon veel luxe gewend is... en als dat voorhanden is... dan maak je er toch gebruik van?!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...