Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Ik ben ervaringsdeskundige; heb zowel kinderen van het mannelijk als van het vrouwelijk geslacht. Er is (gelukkig) wel degelijk verschil tussen jongens en meiden., het is ánders. Jongens zien over het algemeen vaker het geheel, meiden het detail. Maar de ene is niet per definitie moeilijker of makkelijker dan de andere... dat soort gedrag zit in het aard van het beestje. Ik vind het wel heel leuk om kinderen van beide plumage te hebben; dat geeft wat variatie.
Link naar reactie
Kunnen we nog wel een boompje over opzetten;)\nKinderen van 3 kun je nog naar je hand zetten. Als ze de pubertiteit bereiken is het logisch en heel gezond dat kinderen hun eigen weg proberen te vinden. Dan gaan ze wel eens tegendraads doen, om uit te vinden waar jouw en hun grenzen liggen. Als het (voor mij) essentiële leefregels betreft hou ik voet bij stuk, anders geef ik ze wel wat ruimte om te groeien. Ja en kids van 23 en 25... Volwassen zijn dat die, als het goed is hun eigen weg gaan... (en natuurlijk is dat vaak een andere dan de jouwe).
Link naar reactie
[QUOTE=Animal;323392]\r\nIk snap ook niet waarom er mensen zijn die niet zouden willen weten of het een jonge of meisje wordt.\r\nDat is alleen maar extra handig voor alle voorbereidingen ,zoals naam ,kaartjes ,inrichting van de kamer en kleding en andere spullen.[/QUOTE]\r\n\r\n\r\nHelemaal gelijk heb je Animal. Als je alles op het laatste moment moet gaan beslissen. \r\nTen eerste heb je daar helemaal geen tijd en zin meer in, want je leven staat helemaal op zijn kop. Je hebt net een kind gehad. Dus er is een hoop te doen. Aangifte en al die zakelijke toestanden.\r\n\r\nwat dat aangaat ben ik gewoon blij dat ik weet wat het word, want dan kunnen zoals je zegt gewoon rustig namen gaan bedenken en de kaart alvast uitzoeken. Gewoon op je gemak. Geen gehaast want dan gaat het meestal nog vout ook.\r\n\r\nEn nog bedankt voor de felicitatie.
Link naar reactie
Nou Gekwordikervan van harte gefeliciteerd hoor alvast!! heb zelf 2 dochters\r\neen van 5 en een van 1.(3e is onderweg) Fantastisch!! Ben geen moment zuur geweest dat het geen jongens waren of zo :D \r\nHet maakt echt niks uit wat het wordt het is sowieso al geweldig om het mee te maken!\r\nEn de meeste mensen zeggen dan: Als het maar gezond is......maar ja een vriend van me kreeg een gehandicapt kindje en daar ga je dan met je uitspraak :rolleyes: \r\nMaar hij kan het weten, je houd niets minder van je kind als het gehandicapt geboren wordt!\r\nGoeie grutten ik laat me helemaal gaan! :mrgreen: \r\nNou welterusten iedereen!
Link naar reactie
[QUOTE=hj1;323814]Nou Gekwordikervan van harte gefeliciteerd hoor alvast!! Als het maar gezond is......maar ja een vriend van me kreeg een gehandicapt kindje en daar ga je dan met je uitspraak :rolleyes: \r\n[/QUOTE]\r\n\r\nHet blijft je kind in welke vorm dan ook\r\n\r\n(Grapje tussendoor)\r\n\r\nEen man loopt te ijsberen in het ziekenhuis op de kraamafdeling. Hij word vader voor de eerste keer.Na een half uurtje komt de verpleegster uit de kraamkamer en zuchtend en steunend naar de a.s. vader toe. De vader: Is er iets aan de hand. \r\nNou zegt de zuster: Er zijn wat complicaties. De vader: Oooh, niet al te ernstig hoop ik. Is het een jongen of een meisje.De verpleegster loopt huilend weg. De man raakt al een beetje in paniek.De arts komt nu aan de beurt. Deze legt uit dat er heel wat complicaties zijn. De vader zegt maakt niet uit, ik zal toch wel van het kindje houden.Nou zegt de arts, het is eigenlijk zo, het heeft geen armpjes en beentjes. De vader: geeft niks, ik houd er toch wel van. De arts weer op z\'n beurt; Het is eigenlijk zo dat het ook geen rompje heeft.\r\nNu word de vader toch wat angstvalliger maar ondanks alles, blijft hij ervan houden. \r\nEen verpleegster komt met een kussen aangelopen, waarop de vader in huilen uitbarst. de arts verteld dat het eigenlijk alleen maar om een oortje gaat. Geeft niets zeg de man. En begint tegen het oortje te praten. Dag lief oortje, ik ben je vader en ik zal altijd van je houden \r\nWaarop de arts zegt; Meneer het heeft geen zin, het is doof :mrgreen:
Link naar reactie
[QUOTE]Een man loopt te ijsberen in het ziekenhuis op de kraamafdeling. Hij word vader voor de eerste keer.Na een half uurtje komt de verpleegster uit de kraamkamer en zuchtend en steunend naar de a.s. vader toe. De vader: Is er iets aan de hand. \nNou zegt de zuster: Er zijn wat complicaties. De vader: Oooh, niet al te ernstig hoop ik. Is het een jongen of een meisje.De verpleegster loopt huilend weg. De man raakt al een beetje in paniek.De arts komt nu aan de beurt. Deze legt uit dat er heel wat complicaties zijn. De vader zegt maakt niet uit, ik zal toch wel van het kindje houden.Nou zegt de arts, het is eigenlijk zo, het heeft geen armpjes en beentjes. De vader: geeft niks, ik houd er toch wel van. De arts weer op z\'n beurt; Het is eigenlijk zo dat het ook geen rompje heeft.\nNu word de vader toch wat angstvalliger maar ondanks alles, blijft hij ervan houden. \nEen verpleegster komt met een kussen aangelopen, waarop de vader in huilen uitbarst. de arts verteld dat het eigenlijk alleen maar om een oortje gaat. Geeft niets zeg de man. En begint tegen het oortje te praten. Dag lief oortje, ik ben je vader en ik zal altijd van je houden \nWaarop de arts zegt; Meneer het heeft geen zin, het is doof [/QUOTE]\n \nLOL \nalvast gefeliciteerd en ik hoop dat het meer dan een doof oortje word.\n* edit dat staat wat rot maar ik bedoel gewoon een gezond kind*
Link naar reactie
[quote=Silverstarme;323854]Ik heb op postduif geklikt en wat ik heb gewonnen? Een magnetron? :mrgreen:[/quote]\n \nMisschien wel :cool: \n \n \nTussenstand van de poll;\n \nVeiligste communicatiemiddel:\n26,3% Anders, ... \n[B]24,3% Postduif[/B] \n23,6% Telefoon \n8,1% Koerier \n6,5% Post \n6,2% E-mail \n3,8% Fax \n1,3% Instant Messaging \n \nstemmen: 876
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...