Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Chimera;320120]vertel? :D:D\n\nik heb alle tijd (A)[/quote]\n\nOkeeee :p.\n\nNadat we hadden gebarbecued gingen een kameraad en ik nog nog even voetballen. En in de verte waren 2 meiden die gingen zwemmen, maar het leek erop dat ze meer uit deden dan alleen hun gewone kleren. Dus zijn we maar even gaan kijken. Heeeeeeel onopvallend (A). Hoorden we ze roepen: \"Ow nee, ze gaan onze kleren pakken\". Nou toen was het wel duidelijk. En kwamen ze weer snel uit het water :mrgreen:. Zonder (zwem)kleding xD.
Link naar reactie
[quote=Chimera;320150]whahah dat is echt VET :P en toen weggerent?[/quote]\n\n\nNee ze waren niet vet ;):mrgreen:\n\nNee heb ff kort praatje met ze gemaakt, of ze echt dachten dat we hun kleding gingen wegpakken. 1tje dacht dat we dat echt gingen doen die ander \'vertrouwde\' ons wel :p.\n\n\n@Argus, kaart is binnen. Echt superleuk :D:D. Bedankt.\n\n[SIZE=1]Alleen hoe kom je aan m\'n adres?:p[/SIZE]
Link naar reactie
Ik heb net iets zien vliegen :|.\n\nIk liep naar buiten en zag een felle lamp vanuit het Westen/Zuiden komen. Ik dacht eerst dat is een vliegtuig, maar het knipperde niet, daarna dacht ik een satteliet, maar daar was het te laag voor, want vloog door de wolken en als laatste het ging veeeeeel te snel. Niet zo van zoeffff en weg is het, maar aanhoudende snelheid.\n\nHet ging richting het Oosten. Iemand ook zoiets gezien?? of enig idee waar je zoiets kan melden?
Link naar reactie
[quote=Ultimate;320270]Ik heb net iets zien vliegen :|.\n\nIk liep naar buiten en zag een felle lamp vanuit het Westen/Zuiden komen. Ik dacht eerst dat is een vliegtuig, maar het knipperde niet, daarna dacht ik een satteliet, maar daar was het te laag voor, want vloog door de wolken en als laatste het ging veeeeeel te snel. Niet zo van zoeffff en weg is het, maar aanhoudende snelheid.\n\nHet ging richting het Oosten. Iemand ook zoiets gezien?? of enig idee waar je zoiets kan melden?[/quote]\n\n\nMelden bij Vliegveld Eelde? (Een Ufo-site zou ik zelf minder snel voor kiezen).
Link naar reactie
[quote=Ultimate;320270]Ik heb net iets zien vliegen :|.\n\nIk liep naar buiten en zag een felle lamp vanuit het Westen/Zuiden komen. Ik dacht eerst dat is een vliegtuig, maar het knipperde niet, daarna dacht ik een satteliet, maar daar was het te laag voor, want vloog door de wolken en als laatste het ging veeeeeel te snel. Niet zo van zoeffff en weg is het, maar aanhoudende snelheid.\n\nHet ging richting het Oosten. Iemand ook zoiets gezien?? of enig idee waar je zoiets kan melden?[/quote]\nSoms vergeten piloten om de schijnwerpers uit te zetten, dan vliegen ze dus met \"groot licht\". Misschien was het dat?
Link naar reactie
[quote=Ultimate;320270]Ik heb net iets zien vliegen :|.\n \nIk liep naar buiten en zag een felle lamp vanuit het Westen/Zuiden komen. Ik dacht eerst dat is een vliegtuig, maar het knipperde niet, daarna dacht ik een satteliet, maar daar was het te laag voor, want vloog door de wolken en als laatste het ging veeeeeel te snel. Niet zo van zoeffff en weg is het, maar aanhoudende snelheid.\n \nHet ging richting het Oosten. Iemand ook zoiets gezien?? of enig idee waar je zoiets kan melden?[/quote]\nEn hoeveel had je gedronken?
Link naar reactie
[quote=reintje;320277]Melden bij Vliegveld Eelde? (Een Ufo-site zou ik zelf minder snel voor kiezen).[/quote]\n\nDas wel een id ja. Ufo zou ik ook minder snel kiezen in dit geval.\n\nIk zal ff kijken of ze daar een site/afdeling voor hebben.\n\n[quote=Navy;320308]Soms vergeten piloten om de schijnwerpers uit te zetten, dan vliegen ze dus met \"groot licht\". Misschien was het dat?[/quote]\n\nZou kunnen idd, maar het ging wel aardig snel voor een vliegtuig.\n\n[quote=rajo;320323]En hoeveel had je gedronken?[/quote]\n \n 0.5 liter ice tea met citroen.
Link naar reactie
nou speeeedy heeft het wel netjes achtergelaten\r\n\r\nzelfs de vaatrwasser was gedraaid\r\n\r\nalles weer schoongemaakt en bijgevult\r\nkan die weer een week tegenaan (hopelijk)\r\n\r\nkoffie moet trouwensa weer bestelt worden, ook de melk en suiker en chocoladepoeder\r\n\r\nde frisdrank gaat blijkbaar nu niet zo hard (had het anders wel verwacht)\r\n\r\nthee is er ook nog voldoende (10 smaken trouwens, hebben we zoveel verschillende drinkers dan)\r\n\r\nga om 1 uur aan het werk wegens maandag ene bedrijfs uitje
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...