Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Bleeeeeuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh\n\nTentamens zijn ***\nBen zwaaaaaaaar overwerkt ehh overleerd, \nZwaar aan zomervakantie toe!! Heb geen vakantie meer gehad sinds kerst!!! \n\nAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH\n\nEn nu duurt het downloaden van Desperate Housewives ook nog veel te lang!!!\n\nBaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah\n\n\n:neutral::cry::x:???::shock:\n\n(hoezo gefrustreerd)
Link naar reactie
[quote=VMSW;319816]Hé hé hé... daar had ik ook allang over geklaagd.. en een deel van dat script is van mij!!!! (er zat een copyright bovenaan het php\'tje (a))\n \nAnyway :)....\njij moet nog wel ff je php en java halen hè\n \nmr. Ultimate![/quote]\n\nJajaaa :p.\n\nIk zag btw geen copyright staan hoor. :mrgreen: \n\nEn niet zeggen aan wie hij de meeste vragen stelde over php... neuuuuuuh tuurlijk niet :p.\n\nIk doe me best voor php en java, maar je kent het verhaal ;).
Link naar reactie
[quote=Speeeedy;319829]Bleeeeeuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh\n\nTentamens zijn ***\nBen zwaaaaaaaar overwerkt ehh overleerd, \nZwaar aan zomervakantie toe!! Heb geen vakantie meer gehad sinds kerst!!! \n\nAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH\n\nEn nu duurt het downloaden van Desperate Housewives ook nog veel te lang!!!\n\nBaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah\n\n\n:neutral::cry::x:???::shock:\n\n(hoezo gefrustreerd)[/quote]\n\nJe moet straks bij jezelf in behandeling :mrgreen:
Link naar reactie
@Reintje\nDus jij leest bijna alle Threads in dit Forum\nen de leuke schrijf je die dan op?\nzo van \n\"mijn computer loopt iedere vast na het verwijderen van een Trojan\"\n\"heb je je computer wel eens schoon gemaakt van binnen\"\n\"meet eens te temparaturen met Speedfan\"\nmoet wel een hete Trojan geweest zijn
Link naar reactie
Okee, pas maar op hier, ik ga vandaag liters koffie zuipen, terwijl ik daar niet eens van hou!! Hebben we ook cappuccino hier?? :-?\n\nWaar blijft het mooie weer trouwens?\n\nDie ******tentamens gaan nog niet eens over behandeling ook, dus dat wordt voorlopig niet, Reintje :p \n\nNee wij zijn druk aan het filosoferen over Kuhn, Incommensurabiliteitstheses, paradigma\'s en 1 of andere idioot genaamd Latour. O,ja en dat we straks allemaal Cyborgs worden :cool:\n\nNou wat een lol\n\nEn straks statistiek natuurlijk...... Ewww
Link naar reactie
[quote=Speeeedy;319902]Okee, pas maar op hier, ik ga vandaag liters koffie zuipen, terwijl ik daar niet eens van hou!! Hebben we ook cappuccino hier?? :-?\n\nWaar blijft het mooie weer trouwens?\n\nDie ******tentamens gaan nog niet eens over behandeling ook, dus dat wordt voorlopig niet, Reintje :p \n\nNee wij zijn druk aan het filosoferen over Kuhn, Incommensurabiliteitstheses, paradigma\'s en 1 of andere idioot genaamd Latour. O,ja en dat we straks allemaal Cyborgs worden :cool:\n\nNou wat een lol\n\nEn straks statistiek natuurlijk...... Ewww[/quote]\n\nVind je het eigenlijk nog wel leuk Speeedy? :mrgreen:
Link naar reactie
Om daar even serieus op in te gaan... Ik heb geen idee welke richting ik volgend jaar moet kiezen :neutral:\nMoeten volgend jaar de bacholorvakken al aanpassen op de master... Klinische psychologie (ziektes) is het interessantste, maar ik wil geen therapeut worden, iedereen doet het al, en je moet na je master nog 5 jaar studeren... Hersenen & gedrag (hersenen dus) is ook superinteressant alleen dan wordt je later onderoeker, en onderzoek doen is Niet Leuk... ArbeidsOrganisatie&Personeelspsychologie biedt de beste perspectieven voor later, je verdient het meest, en het werk lijkt me leuk... alleen de vakken die je daar voor moet volgen zijn suuuuuupersaai.... Met kinderen werken is ook wel heel leuk natuurlijk, alleen daar zijn de mogelijkheden hier wat beperkter.... \n\nMoeilijkkkkkkkkkkk :neutral:
Link naar reactie
[QUOTE=Speeeedy;319926]Om daar even serieus op in te gaan... Ik heb geen idee welke richting ik volgend jaar moet kiezen :neutral:\r\nArbeidsOrganisatie&Personeelspsychologie biedt de beste perspectieven voor later, je verdient het meest, en het werk lijkt me leuk... alleen de vakken die je daar voor moet volgen zijn suuuuuupersaai.... Moeilijkkkkkkkkkkk :neutral:[/QUOTE]\r\n\r\nHahaha mag ik even lachen ... personeelspsychologie!? \r\nEerst saaie vakken en daarna ook nog de psyche van personeel behandelen haha. Ik wist niet dat dat bestaat. Ik denk dat je van dat vak niet blij wordt. \r\nMijn Tip: \r\nga gewoon lekker leren wat je nu leuk vind om te doen, als je psychologie leuk vind dan wist ik het wel.\r\nBen benieuwd wat je gaat kiezen, succes dr maar mee.
Link naar reactie
Drentsig, personeelspsychologie gaat niet alleen over de psyche van personeel en terapeutje spelen voor \'werknemers\'. Het kan bijvoorbeeld slaan op het voorkomen van overmatig ziekteverzuim, personeel opvangen bij reorganisaties, of groepsprocessen binnen bedrijven beter te verlaten lopen.
Link naar reactie
[QUOTE=Speeeedy;319965]Drentsig, personeelspsychologie gaat niet alleen over de psyche van personeel en terapeutje spelen voor \'werknemers\'. Het kan bijvoorbeeld slaan op het voorkomen van overmatig ziekteverzuim, personeel opvangen bij reorganisaties, of groepsprocessen binnen bedrijven beter te verlaten lopen.[/QUOTE]En ik denk dat het ook wel belangrijk is om de juiste persoon op de juiste plaats te zetten.
Link naar reactie
Zo vandaag schoolfeest gehad.\n\nEerst beetje gevoetbald totdat we met een bootje op het paintbaleiland werden afgezet. Daarna ff flink wat verfballetjes knallen :p:mrgreen:\n\nEn afsluitend een bbq met drank (kon niet drinken, want moest nog rijden, dus geen alcohol dan voor mij :)). \n\nDaarna dan nog weer ff gevoetbald om het eten te laten zakken en dan zie je soms ook nog wel leuke dingen in het water voorbij zwemmen (A):p:$
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...