Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[QUOTE=reintje;318830]Gefeliciteerd.... dat is een leuke opsteker! Vakantie... zomervakantie?\r\n\r\nWel eens goed naar Tom and Jerry gekeken? Prachtig... maar alleen maar slagwerk hoor...[/QUOTE]\r\n\r\nJa, zomer vakantie, tot september!\r\n\r\nTom en Jerry, ja zeer vaak gekeeken, maar dat waaren dan dieren en ook niet aleen slagwerk, ze dachten er wel bij na, en ze ramden niet iemand de tanden uit de mond zonder reden, kat en muis...
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Hey Richt\r\nblij voor jou,dat je nog zo positief bent na je beroving:cool: \r\nAch ja,in mijn jeugd bestond geen TV,heb ik iets gemist ? nee\r\nWel genoten met mijn kids van Pipo,ren je rot,Seedy Gonzales en meneer de uil uit de fabeltjeskrant.\r\nOp de achtergrond vond ik dit wel leuk en of je nu ouder bent, ergens blijf je in je hart toch kind, vooral als je kleinkinderen hebt.\r\nouwe gek.
Link naar reactie
@reintje, ik vind al dat geweld ook maar niets op tévé en al helemaal niet voor kleine kinderen. Dan heb ik liever dat mijn kinderen beter een vrijpartij kunnen zien dan dat geweld. Had het laatst met mijn ouders nog over \'the A-team\' dat ik en mijn broertje daar altijd zo wild van werden :p. Maar ze konden ons altijd tot bedaren brengen :p. \n\nKusjestikkertje was dan erg onschuldig :mrgreen:.
Link naar reactie
[QUOTE=Ultimate;319035]@reintje, ik vind al dat geweld ook maar niets op tévé en al helemaal niet voor kleine kinderen. Dan heb ik liever dat mijn kinderen beter een vrijpartij kunnen zien dan dat geweld. Had het laatst met mijn ouders nog over \'the A-team\' dat ik en mijn broertje daar altijd zo wild van werden :p. Maar ze konden ons altijd tot bedaren brengen :p. \r\n\r\nKusjestikkertje was dan erg onschuldig :mrgreen:.[/QUOTE]\r\n\r\nTja,ik heb liever dat mijn kinderen naar geen van beide kijken :rolleyes: \r\nZe zijn echt nog te jong de oudste is bijna 5....\r\nHad laatst het complete zenderpakket van @home op proef en daar zat \r\nnickolodeon junior bij. Dat is echt een topzender voor jonge kinderen daar \r\nheb je geen omkijken naar maar ja als ik die wou houden moest je natuurlijk\r\nweer extra betalen :( En aangezien een hollander het liefst alles gratis heeft....:mrgreen:
Link naar reactie
[quote=hj1;319056]Tja,ik heb liever dat mijn kinderen naar geen van beide kijken :rolleyes: \nZe zijn echt nog te jong de oudste is bijna 5....\nHad laatst het complete zenderpakket van @home op proef en daar zat \nnickolodeon junior bij. Dat is echt een topzender voor jonge kinderen daar \nheb je geen omkijken naar maar ja als ik die wou houden moest je natuurlijk\nweer extra betalen :( En aangezien een hollander het liefst alles gratis heeft....:mrgreen:[/quote]\n\nDaar heb je natuurlijke hartstikke gelijk in. Liever geen van beide. Ik heb dat pakket van @home voor 9.95 per maand, alle zenders en radiostations etc. Kijk heeeeeeel af en toe ook wel es naar nickolodion junior, tis idd uiterst geschikt voor kleine kinderen. Cartoon network daarentegen is, vind ik, weer wat minder geschikt. Meer voor de wat oudere kijkers.
Link naar reactie
[quote=Ultimate;319270]Daar heb je natuurlijke hartstikke gelijk in. Liever geen van beide. Ik heb dat pakket van @home voor 9.95 per maand, alle zenders en radiostations etc. Kijk heeeeeeel af en toe ook wel es naar nickolodion junior, tis idd uiterst geschikt voor kleine kinderen. Cartoon network daarentegen is, vind ik, weer wat minder geschikt. Meer voor de wat oudere kijkers.[/quote]\nJe moet als je kleine kinderen hebt wel de afstandbediening buiten hun bereik leggen ,of anders bepaalde kanalen blokkeren . Die drie zenders die ik bedoel is dan wel geen geweld ,maar het zijn daar ook geen normale vrijpartijen die ze laten zien.
Link naar reactie
[QUOTE=Argus;319436]En dan heb je alles afgesloten,hier een slotje daar een slotje,beperkingen op het I-net ingesteld\r\nEn dan de vraag van zoon/dochter\"Pap,ze hebben bij de voetbalclub een Forum voor Junioren mag ik daar wat neer zetten?\"\r\nJa,hoor ga je gang OOPS!:oops: \r\n[ATTACH]10881[/ATTACH][/QUOTE]\r\n\r\nHaha 11 jarige kindertjes even kijken POEF dag computer :lol:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...