Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

heeft iemand nog een goede hostfile tegen ads en andere rommel? ik heb nu net windows XP geherinsatleerd en dus C: geformateerd maar ben vergeeten mijn hostfile tebackuppen en die vas iets van 800Kb aan links :s ik zag dus noot reklame maar nu wel weer en dans schrik je, het staat op elke site :@ maar ik heb snel doubleclick er even in gezet en dan is het al veel minder
Link naar reactie
[quote=Richt;318257]heeft iemand nog een goede hostfile tegen ads en andere rommel? ik heb nu net windows XP geherinsatleerd en dus C: geformateerd maar ben vergeeten mijn hostfile tebackuppen en die vas iets van 800Kb aan links :s ik zag dus noot reklame maar nu wel weer en dans schrik je, het staat op elke site :@ maar ik heb snel doubleclick er even in gezet en dan is het al veel minder[/quote]\n\n\n[url]http://www.mvps.org/winhelp2002/hosts.txt[/url]\n\n\nIk heb m\'n hostfile niet meer handmatig aangepast. Er stond destijds zoveel in dat de PC crashte zodra ik die map opende... :rolleyes:
Link naar reactie
[quote=reintje;318260][URL]http://www.mvps.org/winhelp2002/hosts.txt[/URL]\n\n\nIk heb m\'n hostfile niet meer handmatig aangepast. Er stond destijds zoveel in dat de PC crashte zodra ik die map opende... :rolleyes:[/quote]\n\nErg handig idd, alleen in vista mag ik het nie aanpassen, iets met rechten grrr:mad:. Weet niet hoe ik dat verander:mad:
Link naar reactie
[QUOTE=pappaharry;318215]Sorry Reintje.. klassiekers is punt 2 ; maar táál (\'der jacht\' = 2e naamval) blijft punt 1 ![/QUOTE]\nJa, leuk dat die oude werkwoorden nog 2e naamval konden regeren; later meestal 3e maar bij \"vrouwelijk\" (der) zag dat er toch weer een poosje wel eender uit.\nToen regeerde voorzetsel \"van\" waarschijnlijk 3e naamval; nog wel in familienamen te zien (van der .... ).\n\nEigenlijk rommelig (geworden), het Nederlands.\n\nBij zelfstandige naamwoorden werden geslachten weleens doorelkaar gegooid: \"indertijd\"; toentertijd; [b]des[/b]tijds; [b]ten[/b] tijde van; te dien tijde / te dier tijde; enz.\n\nSommige woorden MOETEN fout:\nBraban[b]t[/b] - Braban[b]d[/b]ers\nGrin[b]t[/b] of grin[b]d[/b]? Grin[b]d[/b]erig of grin[b]t[/b]erig?\n\nAb[b]t[/b]; ab[b]d[/b]es/ab[b]d[/b]ix; ab[b]d[/b]ij.\n\nDe mensheid is afgeschaft; voortaan \"menselijkheid\"; onmenselijk toch, zoiets.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...