Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=willem1940;317734]Ik vermoed dat er wel sites bestaan met een progje aan boord om jouw e-mail-adres te lezen.[/quote]\n\nDat zal dan wel een trojan zijn, maar daartegen ben ik goed beveiligd... Dus leg maar eens uit hoe die sites dan op mijn PC iets kunnen zien... :rolleyes: en dan nog wel mijn emailadres....\nIP kan wel natuurlijk....
Link naar reactie
[QUOTE=Ultimate;317972]:o, zou me rot schrikken als zoiets gebeurde.\r\n\r\nMaar gelukkig niets gebeurd. :)[/QUOTE]\r\n\r\ndat is nu een verschil tussen een ervaren chauffeur en een leek\r\n\r\nschrikken is een van de ergere dingen die gebeuren en je zou juist verkeerd reageren\r\n\r\nin dit geval ontkoppelen en uitrijdend naar de kant sturen, op de vluchtstrook pas afremmen\r\n\r\nbij een automaat in de N stand en verder als boven
Link naar reactie
[QUOTE=sjouwer;317978]dat is nu een verschil tussen een ervaren chauffeur en een leek\r\n\r\nschrikken is een van de ergere dingen die gebeuren en je zou juist verkeerd reageren\r\n\r\nin dit geval ontkoppelen en uitrijdend naar de kant sturen, op de vluchtstrook pas afremmen\r\n\r\nbij een automaat in de N stand en verder als boven[/QUOTE]\r\nJa, schrikken kan daarna nog, tijd zat voor.\r\n\r\nHad je wel meteen de alarmlichten aan?
Link naar reactie
[quote=sjouwer;317978]dat is nu een verschil tussen een ervaren chauffeur en een leek\n\nschrikken is een van de ergere dingen die gebeuren en je zou juist verkeerd reageren\n\nin dit geval ontkoppelen en uitrijdend naar de kant sturen, op de vluchtstrook pas afremmen\n\nbij een automaat in de N stand en verder als boven[/quote]\n\nIdd, dat is het eerste waar ik aan dacht. Omdat jij wat ouder volwassen(er) :p bent heb je ws al langer je rijbewijs dus al heel wat meer ervaring. Daar ging ik al direct van uit.\n\nHandige tip van die versnelling. Weet niet wat ik in zo\'n situatie had gedaan.
Link naar reactie
[QUOTE=sjouwer;317956]rij ik 120 op de rijkswqeg in een keer kan voel ik het gas pendaal naar de plank vliegen en de motor minder toeren maken gaskabel breuk\r\nveilig aan de kant en de ww erbij\r\nwel een uur later thuis dan verwacht[/QUOTE]\r\n\r\nSjouwer ... Tip: als je harder dan 120km rijd dan breekt de gaskabel niet zo snel :mrgreen:
Link naar reactie
Ik ben ook naar Pirates 3 geweest; maar vond het eigenlijk niet zo\'n goede film, wel cool, leuk en grappig allemaal, maar het verhaal kwam niet echt tot zn recht, beetje van alles wat... Alhoewel pirates 2 ook al minder was dan 1 natuurlijk\n\nnaaaah... maar natuurlijk wel 1 die je gezien moet hebben...\n\nMet 130 km langs een hert heen crossen dat op de snelweg voor je auto springt is ook vrij eng trouwens... :o \nDoorrijden de volgende keer?? Moeilijk moeilijk... mag blij zijn dat de bestuurder in kwestie de macht over het stuur niet verloor!
Link naar reactie
Ja, het hert had niks denk ik... ik zag opeens een bruine vlek voor me (passagiersstoel) echt heel dicht bij, en op dat moment stuurt de bestuurder heel hard naar de linker baan en daarna weer terug... Het was iets van half 6 smorgens op een zondag, dus natuurlijk geen kip op de weg verder, dat scheelde wel.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...