Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

\"mieghommel\" nou eens niet opgezocht, maar volgens mij is het meer een scheldwoord. Mieg is in ieder geval pies.\nDialect vind ik ook mooi, maar je moet wel het ABN beheersen, anders kom je echt nergens... Ik ken ( jonge) mensen die alleen dialect spreken, da\'s niet best voor hun toekomst.
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;315193]\"mieghommel\" nou eens niet opgezocht, maar volgens mij is het meer een scheldwoord. Mieg is in ieder geval pies.\r\nDialect vind ik ook mooi, maar je moet wel het ABN beheersen, anders kom je echt nergens... Ik ken ( jonge) mensen die alleen dialect spreken, da\'s niet best voor hun toekomst.[/QUOTE]\r\n\r\nABN, Associaal Brutaal Neerlandish? :-P \r\nMet aleen Dialect kom je idd niet ver meer tegenwoordig, zelf heb ik het geluk vloeiend Nederlands, Frans en Engels te verstaan, spreeken, lezen en schrijven en ook nog een beetje Duits en Drents :p \r\nMaar hier in Frankrijk, tenminste bij mij op school en in de buurt, heeft men al moeite met Engels, dus heb ik een groot voordeel als ik straks klaar ben met school en werk ga zoeken :cool: .
Link naar reactie
[quote=reintje;315193]\"mieghommel\" nou eens niet opgezocht, maar volgens mij is het meer een scheldwoord. Mieg is in ieder geval pies.\nDialect vind ik ook mooi, maar je moet wel het ABN beheersen, anders kom je echt nergens... Ik ken ( jonge) mensen die alleen dialect spreken, da\'s niet best voor hun toekomst.[/quote]\n\nHm, oke, kan best kloppen idd, \'ze\' gebruikten het idd meer als scheldwoord, (tenminste zo kwam het op mij over :p)\n\nIk spreek ook ABN, \n\nABN Amro :):mrgreen:
Link naar reactie
@Ultimate\nWat? je hebt t\'er opgeslagen? [IMG]http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/a010.gif[/IMG] dat hoeft ja helemaal niet,mien kereltien [IMG]http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/musik/e040.gif[/IMG] [IMG]http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/a036.gif[/IMG]\n \n [img]http://www.cheesebuerger.de/smiliegenerator/ablage/344/322.png[/img]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...