Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Kreeg vanmorgen een mailtje uit China dat ik heb gewonnen in de Nederlandsche Lotto\nWat moet ik toch met al dat geld,elke dag win ik wel ergens wat \nT\'is iedere keer zo\'n 1.000.000$ \nNu vraagt weer een mevrouw uit Kuwait m\'n hulp om miljoenen dollars het land uit te smokkelen\nWaarom ik:mrgreen:
Link naar reactie
[QUOTE=Argus;314994]Kreeg vanmorgen een mailtje uit China dat ik heb gewonnen in de Nederlandsche Lotto\r\nWat moet ik toch met al dat geld,elke dag win ik wel ergens wat \r\nT\'is iedere keer zo\'n 1.000.000$ \r\nNu vraagt weer een mevrouw uit Kuwait m\'n hulp om miljoenen dollars het land uit te smokkelen\r\nWaarom ik:mrgreen:[/QUOTE]\r\n\r\nhee die kreeg ik vanacht ook\r\n\r\nwas een mens van yahoo ofzo\r\n\r\nik terug gemailt van WTF!
Link naar reactie
Terugmailen is ook niet heel handig bij zulke scam. Wie de bal kaatst kan \'m immers terug verwachten. Kijk niet raar op als je meer van zulke mailtjes krijgt.\r\n\r\nHet leuke is om te doen of je er serieus op in gaat. Je kunt die gasten zo gek krijgen dat ze de grootste onzin naar je op gaan sturen. Bekijk het eens op deze website: [url]http://www.419eater.com/[/url]
Link naar reactie
[QUOTE=FooBar;314986]Het oude forum of het oude-oude-forum (lees: faqman-forum)?\r\n\r\nDie laatste is overigens weer voor mijn tijd. Heb wel vaker mee gelezen, maar nooit gepost. Ben pas gaan posten sinds het \'nieuwe\' (=vorige) forum.\r\n\r\n\r\n@Argus:\r\nIk hoop niet dat je al te veel koffie moet drinken vandaag. Moet namelijk nog op de fiets en heb regenpak niet meegenomen :([/QUOTE]\r\n\r\nDie tijd heb ik ook nog ruim en breed meegemaakt hoor ;)\r\nmet vlokje ensow ;)
Link naar reactie
[QUOTE=Argus;314961]\r\nDie kerel van je,spreekt die wel Nederlands?\r\nWant ik heb wel gemerkt dat men in Duutsland z\'n talen niet spreekt:mrgreen: \r\nAlles word ja vertaald voor hun,als ik een engelse link op het Forum zet\r\nmoet ik dat ook nog vertalen pfffffffff[/QUOTE]\r\n\r\nJazeker spreekt ie Nederlands.\r\nNog niet zo lang geleden lagen we onder de palmboom (helemaal niet vervelend) en daar kwamen we toch tot de ontdekking dat we een streepje voor hebben qua taal.\r\nDuits, Engels, Frans in het pakket gehad dus je kan je snel redden. Nu alleen nog spaans ;).\r\nZe zouden bijv. in Duitsland gewoon Nederlands ook standaard in het lespakket moeten drukken hihi :mrgreen:
Link naar reactie
[QUOTE=Chimera;315001]hee die kreeg ik vanacht ook\r\n\r\nwas een mens van yahoo ofzo\r\n\r\nik terug gemailt van WTF![/QUOTE]\r\nJa, ik krijg er zo ook enige per week met smartlap-verhaal en \"minstens daarginds een tikkie onwettig\". Sinds enige tijd ook de variant met \"hoofdprijs gewonnen\".\r\n\r\nDat soort verhalen begon omstreeks 1970 al in gewone briefpost en op telexen, het eerst vanuit Nigeria.\r\n\r\nHet gaat er alleen om dat je steeds wat geld moet voorschieten voor administratieve kosten en de \"buit\" komt nooit. En passant proberen ze ook aan je bankgegevens te komen en liefst ook een machtiging daarop ....\r\n\r\nHet heeft zich naar nog een paar \"uitzendende\" landen verplaatst.\r\n\r\nMet mijn Linux kan ik geen Hotmail meer integreren in een gewoon e-mail programma en via Hotmail weet ik geen manier om de berichtgegevens (route) te openen en te copiëren. Toen ik nog Windows had, stuurde ik deze dingen MET DIE GEGEVENS altijd door aan een club ULTRASCAN die met o.a Amerikaanse politie samenwerkt om op dit geboefte te jagen.\r\n\r\nNederlandse politie doet er niets mee, nodigt je alleen uit om afdrukken op politiebureau in te leveren (e-mail hebben ze niet).\r\n\r\n[url]http://www.ultrascan.nl/[/url]\r\n[url]http://www.ultrascan.nl/html/419_advance_fee_fraud.html[/url]\r\n\r\ne-mail: scams apestaartje ultrascan punt nl
Link naar reactie
[QUOTE=Drentsig;315056]Jazeker spreekt ie Nederlands.\nNog niet zo lang geleden lagen we onder de palmboom (helemaal niet vervelend) en daar kwamen we toch tot de ontdekking dat we een streepje voor hebben qua taal.\nDuits, Engels, Frans in het pakket gehad dus je kan je snel redden. Nu alleen nog spaans ;).\nZe zouden bijv. in Duitsland gewoon Nederlands ook standaard in het lespakket moeten drukken hihi :mrgreen:[/QUOTE]\nSpaans is leuk ja en eenmaal aan de uitspraak en aan de vereenvoudigde spelling gewend, leer je het heel snel als je al enig Frans als achtergrond hebt.\n\nAlleen kan daardoor wel een jaartje de uitspraak van je Frans wat aangetast worden, vooral door de rollende R die echter ook in enige Franse dialecten wel bestaat.\n\nHier zijn 2 goeie talen-sites, mèt chat.\n\nDe gezelligste: \n[url]http://www.polyglot-learn-language.com/index_polyglot.php[/url]\n\nDe echte languages-freaks (de meesten meervoudig gestoord) :)\n[url]http://home.unilang.org/main/index2.php[/url]\n\nUnilang heeft bovendien ook een voice-chat progje om te downloaden.
Link naar reactie
[QUOTE=dutch-online;315071]bij ons in het oosten kun je mailen met de politie werkt prima:o :o[/QUOTE]\r\nZo, dat is wel héél vooruitstrevend; hier in \"het zuiden\" heb ik het enige jaren geleden echt moeten opgeven.\r\nMisschien is er ook hier wel iets aan het verbeteren maar ik wil zelfs niet aan \"toen\" meer herinnerd worden, voelde me iets te veel voor l** gezet in mijn pogingen om aan wat ik als goede burgerplicht zie, te voldoen.\r\n\r\nNatuurlijk neem ik de agenten zelf niets kwalijk, zij kunnen/mogen niet verder springen dan de ambtelijke springstok reikt.\r\n\r\nIk zal eens voor de zekerheid een balletje opgooien bij iemand die ik ken bij Politie.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...