Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[QUOTE=pappaharry;314394]@Thijs.. onder \'nu even niet\' klopt het voltooid deelword \'verhuisT\' niet (nooit geleerd over \" \'t kofschip\' \" ?) \r\nOverigens heb ik van huis-uit de pést aan spam; óók voor religie, missie, zending of zieltjeswinnerij.... \r\nen dan dát op een computer-forum ! ...levert het het midden-oosten nog niet genoeg geloofsfanatici ?[/QUOTE]\r\n\r\nJa vergelijk dit ff lekker met de islam....maar ja dan zul je je er toch écht in moeten \r\nverdiepen vriend :rolleyes: \r\nps. dit is het internet café weet je nog?? :mrgreen:
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Even voor de goede orde: ik zal nóóit in een café een \'oorlog\' ontketenen; maar \r\nstel wél even dat Thijs, na een tijdje \'afwezig\' te zijn geweest, na zijn \'realisatie\': \r\n\"Oh ja; jullie zijn er ook nog\"...zich bij zijn terugkomst met dit soort \'reclame .\r\n(ik kán het moeilijk anders noemen) misschien beter op \"Homepageclub\' \r\nhad kunnen her-profileren.. \r\nLaten we hier Kerk en Staat (dagelijks bestaan) alsjeblieft gescheiden houden !
Link naar reactie
In een cafe wordt over van alles gesproken.\nDat is vaak over sport ,maar kan ook best over geloof of politiek gaan.\nAltijd alleen over computers is ook maar saai en over het weer wordt al genoeg gezeurd.\nOja ,de ira pleegd volgens mij geen aanslagen in andere landen.\nIn nederland hebben de protestanten en de katholieken nog steeds geen ruzie met elkaar ,wat die twee groepen in Engeland met elkaar uitvechten daar bemoeien wij ons gelukkig niet mee. Dat is met de islam wel anders ,want die vinden dat ze wereld wijd hun geloof moeten verdedigen.\nAls de paus wordt beledigd of er een spotprent van jezus wordt verspreid zal geen enkele christen zich ergens opblazen ,of met een vliegtuig een flat binnen vliegen.
Link naar reactie
[QUOTE=pappaharry;314681]Even voor de goede orde: ik zal nóóit in een café een \'oorlog\' ontketenen; maar \r\nstel wél even dat Thijs, na een tijdje \'afwezig\' te zijn geweest, na zijn \'realisatie\': \r\n\"Oh ja; jullie zijn er ook nog\"...zich bij zijn terugkomst met dit soort \'reclame .\r\n(ik kán het moeilijk anders noemen) misschien beter op \"Homepageclub\' \r\nhad kunnen her-profileren.. \r\nLaten we hier Kerk en Staat (dagelijks bestaan) alsjeblieft gescheiden houden ![/QUOTE]\r\n\r\nen jij verteld met je 300 posts even dat ik terug van weg ben? sorry hoor doe even normaal.
Link naar reactie
[quote=Thijs;314705]en jij verteld met je 300 posts even dat ik terug van weg ben? sorry hoor doe even normaal.[/quote]\n\nHou het ff leuk zeg, allemaal.\n\nDat papaharry nog maar 300 berichtjes heeft gepost wil niet zeggen dat ie hier bijna nooit komt. Hij loopt zeker al een hele poos mee. Dat wil niet zeggen dat je altijd berichtjes moet posten, je kunt ook gewoon meelezen.
Link naar reactie
[QUOTE=Thijs;314705]en jij verteld met je 300 posts even dat ik terug van weg ben? sorry hoor doe even normaal.[/QUOTE]\nOw; ff \"op je strepen gaan staan\"?\n\nSpam blijft spam.\n\nDit is het laatste wat ik over dit voorval zeg want ik ben \"bevooroordeeld\", allergisch voor religies en ik wil er niet de schuld van zijn dat tegen jou hardere maatregelen zouden worden genomen dan tegen \"normale\" spammers.\n\nOm toekomstige vergissingen uit te sluiten zet ik je dus ook op mijn negeerlijst, nu meteen.
Link naar reactie
Nu reageer ik met m\'n 2800 (om zo maar te beginnen) berichten niet vaak hier in\'t cafe (weet meestal niets nuttigs te melden), maar kan \'t nu niet laten.\r\n\r\nAangezien het hier cafe wordt genoemd, is een vergelijking met een real-life cafe wel op z\'n plaats. Je weet wel, zo\'n lokaal waar je het bier ook op kunt drinken als je het krijgt van \'n ander :mrgreen:\r\nAls ik in een echt cafe een biertje sta te doen, dan maak ik ook wel eens reclame voor mijn website. Dit lijkt mij niet verboden, en er heeft nog nooit iemand problemen van gemaakt.\r\n\r\nIn dit fictieve cafe lijkt het me volledig gerechtvaardigd als stamgasten, na enige tijd afwezigheid, terug komen en vertelen waar ze al die tijd mee bezig zijn geweest.\r\n\r\nZo kan ik dus blijkbaar wel zeggen dat ik een maand op vakantie ben geweest naar (om maar wat te noemen) Griekenland en om specifiek te zijn Athene. Ik kan niet zeggen dat ik me bezig heb gehouden met een website, om specifiek te zijn [noparse]www.site.nl[/noparse]. Dat is toch krom?\r\n\r\nEn dat terroristen altijd aanhangers zijn van een bepaald geloof (niet per definitie de Islam), wil nog niet zeggen dat een aanhanger van een bepaald geloof een terrorist is.\r\n\r\nI rest my case.
Link naar reactie
@Sjouwer: uitlegje? Zie mij maar als een trouwe méé-lezer die (Tjoekse zei het al) \r\nwél reageert als \'ie een zinnig antwoord kan fourneren, maar verder afstand houdt..\r\nZo\'n \'meest recente\' registratiedatum zegt natuurlijk niets..: \r\n(medio 2003 draaide ik hier al mee (de tijd van \'oude\' Admin, Jacoro, Nybble, DrWho e.a.)\r\nmaar moest wegens wat servercrashes twee keer opnieuw registreren..\r\nIn het onderhavige topic heb ik denkelijk wél even laten merken (dankje, Willem1940 !) \r\nhoezeer ik hersenspoeling van kinderen (het begin van alle kwaad) -door wie ook- verfoei.. \r\nPeace, man ! (al is ook dát van \'lang ná mijn tijd\')...
Link naar reactie
[QUOTE=FooBar;314824]Nu reageer ik met m\'n 2800 (om zo maar te beginnen) berichten niet vaak hier in\'t cafe (weet meestal niets nuttigs te melden), maar kan \'t nu niet laten.\r\n\r\nAangezien het hier cafe wordt genoemd, is een vergelijking met een real-life cafe wel op z\'n plaats. Je weet wel, zo\'n lokaal waar je het bier ook op kunt drinken als je het krijgt van \'n ander :mrgreen:\r\nAls ik in een echt cafe een biertje sta te doen, dan maak ik ook wel eens reclame voor mijn website. Dit lijkt mij niet verboden, en er heeft nog nooit iemand problemen van gemaakt.\r\n\r\nIn dit fictieve cafe lijkt het me volledig gerechtvaardigd als stamgasten, na enige tijd afwezigheid, terug komen en vertelen waar ze al die tijd mee bezig zijn geweest.\r\n\r\nZo kan ik dus blijkbaar wel zeggen dat ik een maand op vakantie ben geweest naar (om maar wat te noemen) Griekenland en om specifiek te zijn Athene. Ik kan niet zeggen dat ik me bezig heb gehouden met een website, om specifiek te zijn [noparse]www.site.nl[/noparse]. Dat is toch krom?\r\n\r\nEn dat terroristen altijd aanhangers zijn van een bepaald geloof (niet per definitie de Islam), wil nog niet zeggen dat een aanhanger van een bepaald geloof een terrorist is.\r\n\r\nI rest my case.[/QUOTE]\r\n\r\n(Y) Mee eens dat is voor mij ook het laatste hierover :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=pappaharry;314901]Tja, Ultimate... ben je inmiddels over je \'Speedy-probleem\' heen ? Vond ik óók rot ![/quote]\n\nHaha leuk dat je daar over begint :p. Deze week/volgende week precies jaar geleden dat het \'gedoe begon\'. Maar ben inmiddels al lang overheen :). Heb heel af en toe nog zo m\'n momenten, maar dat blijf je houden. Maar verder gaat prima. \n\nThnx for asking.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...