Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[QUOTE=Thijs;314185]Goedemorgen allemaal, ik kom ook weer eens kijken ;) (VMSW sprak me aan op msn en toen dacht ik ohw ja, jullie zijn er ook nog ;)). Mijn leven is momenteel erg druk met het modereren van mijn forum ([url]http://forum.credible.nl[/url]) dus daar gaat mn meeste tijd in op ;).\r\n\r\nWat ik nog even wou meedelen, ik sta weer in de laatste computeridee ;)\r\nBij de brieven :p[/QUOTE]\r\n\r\nMooi forum Thijs, weer eens wat anders dan computers ;)
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Voor de ouwe hap\n[COLOR=#3366cc][URL]http://theresetta.ecacs16.ab.ca/studentweb/thewitt/sound/ACDC%20-%20TNT.mp3[/URL][/COLOR]\n[COLOR=#3366cc][/COLOR] \n[COLOR=#3366cc][/COLOR] \n[COLOR=#3366cc][img]http://file01.uploaddump.nl/~file01/uploads/kkmwapwwowkoa-e050.gif[/img][/COLOR]\n[COLOR=#3366cc][/COLOR] \n[COLOR=#3366cc][/COLOR] \n[COLOR=#3366cc][/COLOR] \n[COLOR=#3366cc][/COLOR] \n[COLOR=#3366cc][/COLOR] \n[img]http://www.my-smileys.de/generator/signs5/918dee56d6cdd026d1c97fc839702df6.png[/img]
Link naar reactie
@Thijs.. onder \'nu even niet\' klopt het voltooid deelword \'verhuisT\' niet (nooit geleerd over \" \'t kofschip\' \" ?) \r\nOverigens heb ik van huis-uit de pést aan spam; óók voor religie, missie, zending of zieltjeswinnerij.... \r\nen dan dát op een computer-forum ! ...levert het het midden-oosten nog niet genoeg geloofsfanatici ?
Link naar reactie
[quote=pappaharry;314394]\nOverigens heb ik van huis-uit de pést aan spam; óók voor religie, missie, zending of zieltjeswinnerij.... \nen dan dát op een computer-forum ! ...levert het het midden-oosten nog niet genoeg geloofsfanatici ?[/quote]\n \nIs helemaal geen spam.\nThys laat gewoon zien waar hij mee bezig is ,daar is niks mis mee.\nHeeft ook helemaal niks met het geloofsfanatici uit het middenooste te maken.\nEr zijn geen christenen terroristen !!!! Die komen alleen bij bepaalde geloven uit het middenoosten voor.
Link naar reactie
r[quote=Animal;314437]Is helemaal geen spam.\nThys laat gewoon zien waar hij mee bezig is ,daar is niks mis mee.\nHeeft ook helemaal niks met het geloofsfanatici uit het middenooste te maken.\nEr zijn geen christenen terroristen !!!! Die komen alleen bij bepaalde geloven uit het middenoosten voor.[/quote]\n\nDat laatste is niet helemaal waar. Lees het boek \'Des Duivels\' maar eens.\n\n@Argus, ik snap het nog niet helemaal, ben net wakker :$:$. Wat bedoel je precies?
Link naar reactie
[quote=Animal;314443]Ik ken het boek niet ,maar wat er in staat zal waarschijnlijk lang geleden gebeurd zijn.[/quote]\n\nHet boek speelt zich af in het heden en toekomst. Het gaat over een kloonspecialist die via klonen de dader probeert te vinden die zijn dochter destijds heeft vermoord. \n\nEn er is een instantie \'Helpers van God\' die al die artsen om het leven brengt.\n\nMooi boek, zeker aanrader :).\n\n@Argus, bedoelde je dit? [url]http://www.hi.is/~hsj2/[/url] ?
Link naar reactie
[QUOTE=pappaharry;314394]@Thijs.. onder \'nu even niet\' klopt het voltooid deelword \'verhuisT\' niet (nooit geleerd over \" \'t kofschip\' \" ?) \r\nOverigens heb ik van huis-uit de pést aan spam; óók voor religie, missie, zending of zieltjeswinnerij.... \r\nen dan dát op een computer-forum ! ...levert het het midden-oosten nog niet genoeg geloofsfanatici ?[/QUOTE]\r\nJa; opzouten.
Link naar reactie
[QUOTE=Animal;314437]Is helemaal geen spam.\r\nThys laat gewoon zien waar hij mee bezig is ,daar is niks mis mee.\r\nHeeft ook helemaal niks met het geloofsfanatici uit het middenooste te maken.\r\n[B]Er zijn geen christenen terroristen[/B] !!!! Die komen alleen bij bepaalde geloven uit het middenoosten voor.[/QUOTE]\r\n\r\nHypocriet, sorry hoor maar in elk geloof zijn wel terroristen. Wat was er vroeger ook al weer, kruistochten, goh, is dat niet net zo iets als terroristje speelen?\r\n\r\nIk heb geen krietiek op Thiijs zijn forum, het is zijn goed recht, ook al heb ik het niet zo met reiegies, reliegies zijn bijna altijd de oorzaak van oorlogen (en niet een religie in het speciaal)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...