Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[URL]http://weblog.r-win.com/losse_html/skypegids-1.html[/URL]\n\nIk kan gewoon via mijn bank € 10,-- over maken en daar bel ik tijden voor. Als je een Skype telefoontje koopt kun je dat op bijv. een USB aansluiting zetten. De PC moet dan wel aan staan. Je kunt dan natuurlijk ook gebeld worden.\nTegenwoordig heb je toestellen van iets meer dan € 200,-- , die gewoon via de kabel werken en dan hoeft de PC niet aan te staan, maar die investering vind ik te groot... (ik wil immers voordelig bellen en de PC staat als ik thuis ben vrijwel de hele dag aan...)\n\n[url]http://www.kieskeurig.nl/nl/product.nsf/queryprices?readform&qcode=0&q=skype+and+telefoon&pcode=0&gq=skype%20telefoon[/url]
Link naar reactie
Hoe was het hier dan vandaag,rustig?\nZit nu op een site Hijack This logfiles te behandelen,wat een werk zeg:? \nDegene die dat normaal doet is ziek(en ze rookt helemaal niet)\nen doe ik het met iemand anders\nGisteren hadden we 633 bezoekers en nu zijn er nog zo\'n 394 online\nMaar morgen heb ik een snipperdag :mrgreen:
Link naar reactie
Hmm, bij mij is de skype telefoon gewoon een 2de geluids kaart (net zoals de audio in van de TV kaart hier word gezien als derde) maar staat die van het mobo als standaart in windows, ik selecteer aleen in skype (acties> instellingen>audioapparate)n mijn usb telefoon (op ouders PC) en op mijn PC mijn bluetooth oortje, heb ik verder geen probleemen mee gehad :-S\r\n\r\nAls je dus een draadloos (bluetooth) oortje hebt kun je ook draadloos vanaf je PC skypen met een usb bluetooth stik en headset, ik heb dat zelf voor totaal 50€ gekocht, een goed logitech oortje en een goedkoop MSI usb ding van 10€\r\n\r\nmaare ik ga nu ff snel naar bed, met morgen om 6 uur op en zie dat het alweer bijna middernacht is :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=Argus;313560]Hoe was het hier dan vandaag,rustig?\nZit nu op een site Hijack This logfiles te behandelen,wat een werk zeg:? \nDegene die dat normaal doet is ziek(en ze rookt helemaal niet)\nen doe ik het met iemand anders\nGisteren hadden we 633 bezoekers en nu zijn er nog zo\'n 394 online\nMaar morgen heb ik een snipperdag :mrgreen:[/quote]\n\nApplaus Argus... ik begrijp van een ingewijde dat dat inderdaad een klus is....
Link naar reactie
[quote=Richt;313574]Hmm, bij mij is de skype telefoon gewoon een 2de geluids kaart (net zoals de audio in van de TV kaart hier word gezien als derde) maar staat die van het mobo als standaart in windows, ik selecteer aleen in skype (acties> instellingen>audioapparate)n mijn usb telefoon (op ouders PC) en op mijn PC mijn bluetooth oortje, heb ik verder geen probleemen mee gehad :-S\n\nAls je dus een draadloos (bluetooth) oortje hebt kun je ook draadloos vanaf je PC skypen met een usb bluetooth stik en headset, ik heb dat zelf voor totaal 50€ gekocht, een goed logitech oortje en een goedkoop MSI usb ding van 10€\n\nmaare ik ga nu ff snel naar bed, met morgen om 6 uur op en zie dat het alweer bijna middernacht is :mrgreen:[/quote]\n\nDat had ik idd ook bij skype, bluetooth receiver + mijn oortje had ik dan in en dan ging het geluid van muziek via de boxen en het geluid dat via skype binnenkwam via mijn oortje. Erg handig. Met een gewone headset werkt dat helaas niet zo.
Link naar reactie
[quote=Argus;313560]Hoe was het hier dan vandaag,rustig?\nZit nu op een site Hijack This logfiles te behandelen,wat een werk zeg:? \nDegene die dat normaal doet is ziek(en ze rookt helemaal niet)\nen doe ik het met iemand anders\nGisteren hadden we 633 bezoekers en nu zijn er nog zo\'n 394 online\nMaar morgen heb ik een snipperdag :mrgreen:[/quote]\nIk wil me er ook wel eens in verdiepen is er een site waar het ea word uitgelegd waar je naar moet kijken enz.
Link naar reactie
@Rajo\nIk zit veel op Nucia en kijk mee en noteer dan veel items op m\'n Compie\nEn een testpc is natuurlijk ook nooit weg,kun je de pc lekker laten infecteren met rotzooi\nen dan weer proberen het er met Tooltjes weer vanaf te krijgen:D \n \n [QUOTE]Ik wil me er ook wel eens in verdiepen [/QUOTE]
Link naar reactie
Heb me ff verdiept in skype.\n\nWaarschijnlijk (ouders moeten er nog ff over hebben) gaan we overstappen op skype.\n\nWe hebben nu isdn belbasis, betaal je zoveel per maand voor (is dus abbo) en dan hebben we nog gewone telefoonkosten (ook zoveel per maand). Internet hebben wij via versatel. Dat isdn gaan zouden we dan gaan opzeggen dus dan hebben we geen telefoon meer in huis en ook geen internet, dus nemen we direct-adsl van kpn, dat is net zo duur als internet wat nu hebben (alleen is er nu een actie eerste jaar 10 euro korting per maand). Dus dan hebben we alleen internet geen telefoon. We nemen dan gewoon skype + zo\'n draadloze telefoon, omdat bij ons de pc niet dag en nacht aanstaat, maar het internet wel. (Draadloos). Op den duur stappen we dan ook over op SkypeIn, dus dat mensen jouw gewoon kunnen bellen (met een nummer). Maar SkypeIn is nog niet in NL beschikbaar, dus dan laten we de mensen gewoon eerst bellen naar m\'n ouders hun mobiel.\n\nAl bij al levert dat een besparing van ruim 400 euro per jaar op. \n\nDus stuk voordeliger.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...