Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Volgens mij spoort mijn defragemetatie programma diskeeper nummertje 10 niet helemaal meer. Een paar dagen geleden stond de teller op geloof ik iets van 50000 of 100000 fragementen verwijderd sinds ik het programma ergens juli 2006 er op had gezet. \r\nNu staat de teller, zie afbeelding op een liefe 979720, niet echt duidelijk te zien, omdat de standaard capture van windows (alt+prtsc) niet echt geweldig is.\r\n[URL=http://img353.imageshack.us/my.php?image=diskeeprontspoordyo6.jpg][IMG]http://img353.imageshack.us/img353/29/diskeeprontspoordyo6.th.jpg[/IMG][/URL]
Link naar reactie
Ja.... maar jij loopt er ook en werkt toch. Heel veel mensen hebben wisselende diensten of hebben een dagje vrij. In het ziekenhuis is dat ook zo... dan lijkt het of er geen mens gezond is....\n\'k Zal eens kijken of een een staatje kan vinden ergens van de werkende bevolking...\n\n- edit -\n\n[URL=\"http://statline.cbs.nl/StatWeb/table.asp?PA=70173ned&D1=0-5&D2=0&D3=0&D4=%28l-13%29-l&DM=SLNL&LA=nl\"]http://statline.cbs.nl/StatWeb/table.asp?PA=70173ned&D1=0-5&D2=0&D3=0&D4=(l-13)-l&DM=SLNL&LA=nl[/URL]\n\nIk weet niet of ik dit staatje goed interpreteer, maar volgens mij werkt iets minder dan 3/4 van de beroepsbevolking.
Link naar reactie
Iets meer als twee derde (maar dat is ongeveer hetzelfde):o \nMaar dan is er toch een derde wat altijd door de stad kan lopen ,plus de gene die niet tot de beroeps bevolking behoren. Is het daar toch nog druk.\nEn ik maar denken dat ik de enige ben die werkt .Vooral als ik om half zes naar mijn werk rij.;)
Link naar reactie
[QUOTE=Silverstarme;309954]Volgens mij spoort mijn defragemetatie programma diskeeper nummertje 10 niet helemaal meer. Een paar dagen geleden stond de teller op geloof ik iets van 50000 of 100000 fragementen verwijderd sinds ik het programma ergens juli 2006 er op had gezet. \nNu staat de teller, zie afbeelding op een liefe 979720, niet echt duidelijk te zien, omdat de standaard capture van windows (alt+prtsc) niet echt geweldig is.\n[URL=http://img353.imageshack.us/my.php?image=diskeeprontspoordyo6.jpg][IMG]http://img353.imageshack.us/img353/29/diskeeprontspoordyo6.th.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]\n\nIk ken dat prog; defragmenteert op een totaal andere manier, naar een totaal andere structuur van indeling, dan Windows zelf; erg snel klaar maar dat moet wel minstens 1x per dag want in weinig tijd weer een wanorde.\n\nDe betaal-uitvoering kun je zo instellen dat het defragmenteren ongemerkt op de achtergrond continu plaatsvindt en je computer alleen maar noemenswaardig belastend als er geen andere activiteiten gaande zijn.\n\nIk heb de indruk dat de manier waarop Windows zelf defragmenteert toch beter is, betere verdeling over de hele schijf en niet geconcentreerd op alleen de rand (zoals ik vermoed van Diskeeper) en minder snelle \"slijtage\" van het bereikte resultaat.\n\nEen door Windows gedefragmenteerde schijf wordt door Diskeeper als een chaos gezien en andersom ook, vindt Windows zoiets van het Diskeeper-resultaat.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...