Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=Chimera;308277]echt ik zit elke post te volgen maar ik weet nog steeds niet waar we t over hebben\n\n\nvoor mijn tijd??? ik kom uit 1988[/quote]\n\nReintje begint over downloaden (naar aanleiding van mij in een ander topic).\n\nEn de rest hebben we het hele tijd over het milieu omdat ik dinsdag de film van Al Gore heb gezien. An Inconvenient (ofzo) Truth. Dus zijn we nu beetje aan het discussieren over hoe men daar over denkt.
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=reintje;308256]Naar aanleiding van deze post:\n\nEn deze\n\nin een andere draad... geef ik een voorzetje voor een ieder die in Jullie Mening wil reageren...\n\nAls eerste is software downloaden die ultimate bedoelt illegaal..., maar een film is geen software en die mag wettelijk inderdaad worden gedownload, maar niet worden geupload... Da\'s krom... maar ik maak de wetten niet \n\nVerder ben ik het wel eens met John, die zegt het onetisch te vinden ... dat is het ook wel. Moet toegeven dat ik daar niks mee doe. Ik heb voor mezelf een afweging gemaakt en kan het voor mezelf verantwoorden. Dat ga ik hier niet op het net doen. Mijn kids heb ik wel uitgelegd hoe e.e.a. wettelijk zit en wat mijn beweegredenen zijn.\nEven ten overvloede.... wat wij persoonlijk vinden, of wat wettelijk geregeld is, is niet van toepassing op dit forum. Hier gelden de huisregels.\n\n(PS ik moest even wat smileys van de quote\'s verwijderen... er waren er volgens het forum in totaal teveel).[/quote]\n\nWat ik dus ook begrijp is dat downloaden via Nieuwsgroepen (nog steeds) legaal is. \n\nEn wederom ben ik het met Reintje eens over dat onetnisch. Op zich is het dat ook wel, maar ook ik heb daar zo\'n mijn afwegingen in gemaakt. Om die hier nou te gaan posten is niet nodig lijkt me. Anders krijgen we dat welles-nietes spelletje. Maar op grote schaal films branden, games branden en dat vervolgens doorverkopen doe ik niet aan. Zelfs niet op kleine schaal. Wel een beetje op heeeeleee kleine schaal.:p
Link naar reactie
[quote=Richt;308283]Ik vind Al Gore een hypocriet, hij rijd zelf in usa auto\'s die niet zo als bij ons 1 op 12 rijden maar eerder 1 op 6, zijn ranche verbruikt meer dan een nederlandse straat... En dan moet zoon man vertellen hoe het wel moet? een betere wereld begint bij jezelf...\n\nEn nu zeg ik niet dat ik altijd zo goed bezig ben maar wel beeter dan hij doet... heb bijna aleen nog maar zuinige apparatuur in huis, behalve mijn pc die wat teveel verbruikt, maar goed ik heb geen zin nu een C2D te kopen...[/quote]\n\nHet is op zich wel hypocriet. Maar hij trekt er wel de aandacht mee. Voor dit soort dingen heb je altijd een bekend gezicht nodig, nou ja, laat hij dat dan maar zijn.\n\nDegene die écht hypocriet is..... is de gozer die de hoofdrol speelde in Grease (naam ff kwijt).\n\nBezit sowieso één eigen vliegtuig en heeft pas een landingsbaan voor z\'n huis laten aanleggen. En dan is hij ook nog bezig om te zorgen voor een beter milieu. Dus campagnes aan het voeren dat mensen milieubewuster worden.
Link naar reactie
[QUOTE=Siempie;308275]Ik vind het allemaal larikoek, Tuurlijk is er sinds de industrialisatie meer CO2 uitstoot... Maar dat wil nog niet zeggen dat daarmee de wereld vergaat...\n\nDe zeespiegel stijgt in de afgelope 200 jaar, 2 mm minder als in de 18e eeuw... En het gat in de ozonlaag hebben we te danken aan een grote vulkaan uitbarsting... Dus het is allemaal niet zo extreem erg als dat sommige mensen voor doen...\n\nDe natuur kennende, komt het wel goed... Die heeft zich al meerdere malen bewezen...[/QUOTE]\nNou, \"goed\" ... dat is betrekkelijk; De Amerika\'s zijn ooit losgescheurd van Europa en Afrika en best ver afgedreven, toch? Dat wordt nooit meer zoals het was, denk ik.\nHinderlijk dat we daar nou niemand eens de schuld van kunnen geven.\n====\n\nExtra: hier nog wat filmpjes.\n[url]http://www.youtube.com/watch?v=fr5O1HsTVgA[/url]
Link naar reactie
Ook ik pak wel eens een filmpje van het net, en idd als je het zelf kan verantwoorden is er volgens mijn niets mis mee.\nSoftware is een heel ander verhaal.\np.s. cracken van een film mag trouwens niet dus als de dvd beschermd is door kopieersoftware mag je dat niet kraken.\nHet is dus de vraag of het filmpje wat je pakt gekraakt is of niet.
Link naar reactie
Ik load erg weinig down. Alleen soms wat muziek, omdat ik wat ik heb in de auto te vaak heb gehoord. Maar evengoed heb ik in de jaren een, in mijn bescheiden oogjes, aardige verzameling CD\'s liggen, gedeeltelijk Audio, gedeeltelijk MP3. Via de tip van CID via Google zoeken, met rechts op het bestand klikken, kiezen voor \"Bestand opslaan als...\" en een complete CD is zelfs met mijn middenmoot verbinding in goed 5 minuten binnen! En meestal rechstreeks van de maker zelf! Tja, mijn keus is vaak Trance, en veel DJ\'s hebben hun pareltjes gewoon op hun website staan, dus volkomen legaal ook nog.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...