Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=Ultimate;308057]Ik geloof er toch wel aardig in nadat ik zijn documentaire had gezien.\n\nTuurlijk is het hier en daar miss wel wat aangedikt, maar toch. Er zijn wel wat harde feiten. \n\nHeb je em zelf ook gezien Willem?[/QUOTE]\nIk bekijk en lees alles op zulk gebied sinds omstreeks mijn 30e en alternatieve energie en zulk gesnor waren altijd al een hobby van me, echter met behoud van zoveel besef van rendementen, slijtages en proporties dat ik meestal wel meen te weten wanneer men mij tracht te belazeren.\n\nDie meneer Gore staat trouwens bekend als een van de grootste privégebruikers en -verspillers van energie, op zijn rancho; de vos die de passie preekt (maar ook, kleinschaliger, Nederlandse Groenlinks-leiders/leidsters zijn berucht om hun stinkauto\'s).\n\n1 ding is die meneer Gore in geen geval: wetenschapper.\n\nEn vergeet nou maar helemaal die \"harde feiten\", het is gewoon een winstgevend kerkje, hersenspoeling.l
Link naar reactie
[QUOTE=willem1940;308076]Ik bekijk en lees alles op zulk gebied sinds omstreeks mijn 30e en alternatieve energie en zulk gesnor waren altijd al een hobby van me, echter met behoud van zoveel besef van rendementen, slijtages en proporties dat ik meestal wel meen te weten wanneer men mij tracht te belazeren.\r\n\r\nDie meneer Gore staat trouwens bekend als een van de grootste privégebruikers en -verspillers van energie, op zijn rancho; de vos die de passie preekt (maar ook, kleinschaliger, Nederlandse Groenlinks-leiders/leidsters zijn berucht om hun stinkauto\'s).\r\n\r\n1 ding is die meneer Gore in geen geval: wetenschapper.\r\n\r\nEn vergeet nou maar helemaal die \"harde feiten\", het is gewoon een winstgevend kerkje, hersenspoeling.l[/QUOTE]\r\n\r\n(Y) (nu moet ik 10 karakters invoeren, kan dat niet veranderen in het café)
Link naar reactie
Er zijn ook een hoop mensen die zeggen dat de foto\'s van de maanlanding en foto\'s genomen van de aarde trucage zijn.... :rolleyes:\n\nIk heb een docu/film gezien met zeer verontrustte wetenschappers die aan de bel trekken omdat de luchtvervuiling - met name in Europa - erg teruggedrongen is, het effect global dimming dat optradt door de luchtvervuiling, is daardoor afgenomen, waardoor de global warming nog meer haar gang kan gaan. Dat heeft oa verstrekkende gevolgende voor de neerslag, woestijnvorming... ga zo maar door... \nDe effecten van global dimming zijn meetbaar aangetoond, afhankelijk van elkaar en in eerste instantie niet op de hoogte van elkaars bevindingen, over verschillende plaatsen op de planeet volgens de wetenschappers.\nIk ben geen wetenschapper dus kan het niet onderbouwen, maar een gewaarschuwd mens telt voor 2. En struisvogelpolitiek heeft geen enkele zin....
Link naar reactie
Er zijn ook veel mensen die in kabouters en elfjes geloven .\nDie in sinterklaas en de kerst man geloven.\nDie zeggen dat de holocoaust niet heeft plaats gevonden .\nDat we wel of niet van de apen af stammen.\nDat er leven na de dood is.\nenz enz enz.\n \nDe meeste mensen geloven hetgeen op dat moment het beste bij henzelf uitkomt.
Link naar reactie
Die ene Nederlander wiens naam ik vergeten ben en die steeds roept dat het om een samenzwering gaat en dat er helemaal niets klopt van \"Global Warming\", die man hebben ze pas in een reportage met de grond gelijk gemaakt. Blijkt een of andere dubieuze querulant te zijn die zichzelf graag in de schijnwerpers zet. Feit blijft dat het CO2-gehalte in een eeuw opmerkelijk veel gestegen is. Wat de gevolgen zijn is koffiedik kijken. \nHet gaat er ook niet om hoeveel de gemiddelde temperatuur op de hele aarde stijgt, veel belangrijker is het regionale effect. Zelfs als de temperatuur gemiddeld níet stijgt kunnen voor bijvoorbeeld West Europa de gevolgen catastrofaal zijn: een paar graden verschil zal het klimaat hier wezenlijk veranderen. Of het dan veel natter of droger zal zijn is niet zo belangrijk, wel belangrijk is dat het ons hele leven en onze economie zal veranderen. \nEn als de Warme Golfstroom haar loop wijzigt zijn de rapen echt gaar. Dan krijgen we te maken met arctische winters en droge, hete zomers. Wat de invloed op onze landbouw zal zijn laat zich raden.
Link naar reactie
Animal je hebt helemaal gelijk hoor.... met wat mensen geloven en niet geloven, maar het wordt anders als er echt wetenschappelijke metingen zijn die aantonen dat er iets aan de hand is... Dan is het echt WETENschap!\n\nHeineken (ja die van de pilsjes) beweerde destijds dat het onzin was dat er gaten in de onzonlaag vielen.... Dan denk ik echt... who the heck is Heineken dan wel... schoenmaker blijf bij je leest; oftewel... brouwer blijf bij je pilsjes....
Link naar reactie
Naar aanleiding van deze post:\n\n[quote] Citaat:\n Oorspronkelijk geplaatst door [B]Ultimate[/B] [URL=\"http://forum.computeridee.nl/showthread.php?p=308222#post308222\"][IMG]http://forum.computeridee.nl/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] \n [I]Reintje download jij ? Wel legaal toch ?[/I]\n \n Downloaden is in Nederland altijd legaal, uploaden niet. Er zijn echter een heleboel mensen (waaronder ondergetekende) die het wel onethisch vinden, maar daar heeft de wetgever verder weinig over te zeggen. __________________\n Belangrijkste regel bij het bouwen van een PC: \"Met een hamer past alles!\" \n[/quote]En deze\n\n[quote]hmm. Oke. Ik dacht ik dat hele verhaal wel ongeveer wist, maar niet dus .\n\nMaar volgens mij is software downloaden nooit legaal (tenzij je ervoor hebt betaald, en dan niet illegaal betaald)\n\nMaarree dat hoort hier niet thuis . Meer in jullie mening [/quote]in een andere draad... geef ik een voorzetje voor een ieder die in Jullie Mening wil reageren...\n\nAls eerste is software downloaden die ultimate bedoelt illegaal..., maar een film is geen software en die mag wettelijk inderdaad worden gedownload, maar niet worden geupload... Da\'s krom... maar ik maak de wetten niet \n\nVerder ben ik het wel eens met John, die zegt het onetisch te vinden ... dat is het ook wel. Moet toegeven dat ik daar niks mee doe. Ik heb voor mezelf een afweging gemaakt en kan het voor mezelf verantwoorden. Dat ga ik hier niet op het net doen. Mijn kids heb ik wel uitgelegd hoe e.e.a. wettelijk zit en wat mijn beweegredenen zijn.\nEven ten overvloede.... wat wij persoonlijk vinden, of wat wettelijk geregeld is, is niet van toepassing op dit forum. Hier gelden de huisregels.\n\n(PS ik moest even wat smileys van de quote\'s verwijderen... er waren er volgens het forum in totaal teveel).
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;308090]Er zijn ook een hoop mensen die zeggen dat de foto\'s van de maanlanding en foto\'s genomen van de aarde trucage zijn.... :rolleyes:\r\n\r\nIk heb een docu/film gezien met zeer verontrustte wetenschappers die aan de bel trekken omdat de luchtvervuiling - met name in Europa - erg teruggedrongen is, het effect global dimming dat optradt door de luchtvervuiling, is daardoor afgenomen, waardoor de global warming nog meer haar gang kan gaan. Dat heeft oa verstrekkende gevolgende voor de neerslag, woestijnvorming... ga zo maar door... \r\nDe effecten van global dimming zijn meetbaar aangetoond, afhankelijk van elkaar en in eerste instantie niet op de hoogte van elkaars bevindingen, over verschillende plaatsen op de planeet volgens de wetenschappers.\r\nIk ben geen wetenschapper dus kan het niet onderbouwen, maar een gewaarschuwd mens telt voor 2. En struisvogelpolitiek heeft geen enkele zin....[/QUOTE]\r\nIk zou eerst maar eens goed natrekken hoe echt die wetenschappers wel wetenschappers waren.\r\n\r\nEr zijn inderdaad enige wetenschappers die zeggen te geloven in de invloed van de Mens op de huidige klimaatverschuivingen, maar minstens evenveel even echte wetenschappers die dit verhaal als lariekoek afdoen.
Link naar reactie
[QUOTE=Navy;308160]Die ene Nederlander wiens naam ik vergeten ben en die steeds roept dat het om een samenzwering gaat en dat er helemaal niets klopt van \"Global Warming\", die man hebben ze pas in een reportage met de grond gelijk gemaakt. Blijkt een of andere dubieuze querulant te zijn die zichzelf graag in de schijnwerpers zet. Feit blijft dat het CO2-gehalte in een eeuw opmerkelijk veel gestegen is. Wat de gevolgen zijn is koffiedik kijken. \r\nHet gaat er ook niet om hoeveel de gemiddelde temperatuur op de hele aarde stijgt, veel belangrijker is het regionale effect. Zelfs als de temperatuur gemiddeld níet stijgt kunnen voor bijvoorbeeld West Europa de gevolgen catastrofaal zijn: een paar graden verschil zal het klimaat hier wezenlijk veranderen. Of het dan veel natter of droger zal zijn is niet zo belangrijk, wel belangrijk is dat het ons hele leven en onze economie zal veranderen. \r\nEn als de Warme Golfstroom haar loop wijzigt zijn de rapen echt gaar. Dan krijgen we te maken met arctische winters en droge, hete zomers. Wat de invloed op onze landbouw zal zijn laat zich raden.[/QUOTE]\r\nKlimaatwisselingen zijn er altijd geweest en in tijdvakken waarin er niet eens genoeg mensen op Aarde waren om die een schuldcomplex aan te praten zat er veel meer koolzuur in de lucht dan nu.\r\n\r\nWat voor merk auto zou Noach hebben gereden?
Link naar reactie
[QUOTE=Animal;308153]Er zijn ook veel mensen die in kabouters en elfjes geloven .\r\nDie in sinterklaas en de kerst man geloven.\r\nDie zeggen dat de holocoaust niet heeft plaats gevonden .\r\nDat we wel of niet van de apen af stammen.\r\nDat er leven na de dood is.\r\nenz enz enz.\r\n \r\nDe meeste mensen geloven hetgeen op dat moment het beste bij henzelf uitkomt.[/QUOTE]\r\nVeel mensen vinden griezelen zo lekker.
Link naar reactie
[quote=willem1940;308267]Klimaatwisselingen zijn er altijd geweest en in tijdvakken waarin er niet eens genoeg mensen op Aarde waren om die een schuldcomplex aan te praten zat er veel meer koolzuur in de lucht dan nu.\n \nWat voor merk auto zou Noach hebben gereden?[/quote]\nvan noach weet ik het niet ,maar mozes ging in z\'n eendje de berg op :mrgreen:
Link naar reactie
Ik vind het allemaal larikoek, Tuurlijk is er sinds de industrialisatie meer CO2 uitstoot... Maar dat wil nog niet zeggen dat daarmee de wereld vergaat...\r\n\r\nDe zeespiegel stijgt in de afgelope 200 jaar, 2 mm minder als in de 18e eeuw... En het gat in de ozonlaag hebben we te danken aan een grote vulkaan uitbarsting... Dus het is allemaal niet zo extreem erg als dat sommige mensen voor doen...\r\n\r\nDe natuur kennende, komt het wel goed... Die heeft zich al meerdere malen bewezen...
Link naar reactie
[quote=Siempie;308275]Ik vind het allemaal larikoek, Tuurlijk is er sinds de industrialisatie meer CO2 uitstoot... Maar dat wil nog niet zeggen dat daarmee de wereld vergaat...\n \nDe zeespiegel stijgt in de afgelope 200 jaar, 2 mm minder als in de 18e eeuw... En het gat in de ozonlaag hebben we te danken aan een grote vulkaan uitbarsting... Dus het is allemaal niet zo extreem erg als dat sommige mensen voor doen...\n \nDe natuur kennende, komt het wel goed... Die heeft zich al meerdere malen bewezen...[/quote]\n \nAl is het misschien dan wel buiten onze schuld.\nDe kans dat de aarde naar de kloten gaat blijft toch erg re,eel.\nIs vast al vaker gebeurd.
Link naar reactie
Ik vind Al Gore een hypocriet, hij rijd zelf in usa auto\'s die niet zo als bij ons 1 op 12 rijden maar eerder 1 op 6, zijn ranche verbruikt meer dan een nederlandse straat... En dan moet zoon man vertellen hoe het wel moet? een betere wereld begint bij jezelf...\r\n\r\nEn nu zeg ik niet dat ik altijd zo goed bezig ben maar wel beeter dan hij doet... heb bijna aleen nog maar zuinige apparatuur in huis, behalve mijn pc die wat teveel verbruikt, maar goed ik heb geen zin nu een C2D te kopen...
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...