Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Ultimate;307821]Und es ist wieder ganz ruhig an die andere Seite.\n\nMorgen gaan we naar de film van Al Gore, ben benieuwd wat het brengt :)[/quote]\n\nIk denk dat je flink onder de indruk zult zijn. Global warming is indrukwekkend, maar op mij heeft de global dimming nog een veel grotere indruk gemaakt..... Weet overigens niet meer of dat ook in de film van Al Gore zit.
Link naar reactie
[quote=cuizenier;307834]@reintje\n\nIs Al Gore dan ook bij thuis geweest ? Sjiek\n\nMaar, had hem gelijk aan het werk gezet en je poortje laten repareren :mrgreen:[/quote]\n\nJe bedoelt het omgewaaide hek cuizenier? Goed dat je dat nog weet! Dat is inmiddels weer gemaakt hoor... Even met zijn allen de handen uit de mouwen en klaar is Kees... euh... reintje :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=Argus;307831]Man,man,man wat is het www toch vervuild met Spambots:( \nDaar wordt je niet goed van , land van herkomst Amerika en Canada\nNiets word ontzien zelfs geen kindersites \nGaat van tandpasta tot p****o[/quote]\n\nJe bedoelt... SPAMbots die berichtjes plaatsen in Gastenboeken? Is dat niet te voorkomen door een (dubbele) toeganscode te laten overtypen?\nJe weet wel... hetzelfde dat je ziet bij Rapidshare als je iets wilt downloaden.
Link naar reactie
Goeiemiddag :).\n\nJahoor, alleen jammer van het wat koude weer (hier in het NO).\n\nVandaag docu gezien van Al Gore. Goeie docu, alleen jammer dat het ook beetje propaganda is. Dat stuk over dat ie verloren had van Bush mocht er van mij wel uit. En hij haalde Bush ook paar keer onderuit. \n\nMaar voor de rest goeie documentaire. Er moet dus wel degelijk wat gedaan worden.
Link naar reactie
[QUOTE=Ultimate;307925]Goeiemiddag :).\n\nJahoor, alleen jammer van het wat koude weer (hier in het NO).\n\nVandaag docu gezien van Al Gore. Goeie docu, alleen jammer dat het ook beetje propaganda is. Dat stuk over dat ie verloren had van Bush mocht er van mij wel uit. En hij haalde Bush ook paar keer onderuit. \n\nMaar voor de rest goeie documentaire. Er moet dus wel degelijk wat gedaan worden.[/QUOTE]\nEr wordt alleen maar iets \"gedaan\" in de belastingsfeer en ik geloof vast dat daarom dat verhaal over die opwarming is bedacht. Trouwens, een jaartje of 30-40 geleden geloofde men tamelijk in de aankomst van een nieuwe IJstijd en men zette dat toen ook in de kranten.\n\nDe menselijke invloed op alle koolzuur en temperatuur in de atmosfeer valt volkomen in het niet, ik meen 2 of 4%, bij de grote natuurprocessen zoals vulkanen en brandende olie/teer-velden, ondergronds doorbrandende mijnen en gebieden met grote \"natuurlijke\" methaan-uitstoot.\n\nBij Napels in de buurt komt al eeuwenlang ontzettend veel koolzuur steeds uit de grond omhoog en in een nabije grot daar kan de lucht zelfs niet veilig worden geademd, een hond valt daar binnen seconden flauw (de Hondsgrot heeft men die genoemd).\n\n[url]http://forum.politics.be/showthread.php?t=83819[/url]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...